Secretul seducerii femeii pe care o dorești

28 January 2018

Mihnea RudoiuȊnainte vreme, obișnuiam să ies cu cineva la barul de la Muzeul Național de Artă Contemporană (MNAC).

Era foarte relaxant. Exista și o terasă foarte drăguță, singurul element neplăcut fiind acela că, de acolo, puteam vedea foarte ușor locul meu de muncă. Iar asta era puțin deprimant.

Ȋn weekend, vara, venea multă lume, prieteni, cupluri, familii, copii, tineri, bătrȃni, dar dintre aceștia, după o perioadă, am ȋnceput a distinge un el și o ea, el avȃnd cam 30 de ani.

Vȃrsta ei, ȋnsă, varia, căci aproape de fiecare dată cȃnd mergeam la MNAC, apărea cu o altă fată. Uneori la vreo 20 și un pic de ani, altădată de o seamă cu el sau mai mare, uneori blondă, alteori brunetă, cu părul cȃnd scurt, cȃnd lung, cȃnd creț, cȃnd mai scundă, cȃnd mai ȋnaltă, cȃnd mai silfidă, cȃnd mai puțin silfidă. Rareori venea ȋnsoțit de aceeași persoană mai mult de două ori la rȃnd.

Se purta foarte afectuos cu acele fete, iar ele, spre a nu fi mai prejos, ȋi răspundeau cu gesturi similare. Și, nu, nu erau nici pe departe dame de consum.

Eram deconcertat….

Nefiind ȋnsă singur, ȋmi manifestam nedumerirea doar față de barman, cu care ajunsesem să mă ȋmprietenesc, cum se ȋntȃmplă, de obicei, cȃnd mergi ȋntr-un local un timp mai ȋndelungat. Și el ȋl remarcase pe individ. Ne uitam unul la altul și nu știam ce să credem…

Ȋntr-o duminică, pe la 3 după-amiaza, apare iar individul. Cu o tipă mai ȋnaltă decȃt el cu vreo cinci centimetri. Și care, asemenea celorlalte, arăta foarte ok. Părea mai fericită ca niciodată că a dat norocul peste ea și a ȋntȃlnit un bărbat special ca cel după care eu și barmanul ne suceam mințile ȋn fel și chip ȋncercȃnd să ne dumirim care-i treaba.

cuplu barbat femeie

Stupefiați, ȋn secunda următoare, ne privim mai ȋncurcați ca niciodată unul pe altul. WTF???

Eu și prietena mea stăteam trȃntiți, alături de alte două cupluri, afară, pe cȃțiva saci umpluți cu puf, care erau aruncați ici colo pe terasă. Ȋmi face semn barmanul discret să trec pe la el. Mă duc și ȋmi spune apăsat, ȋn timp ce ștergea nervos un pahar:

-Bă, eu mă duc și-l ȋntreb p-ăla care-i faza.

Ȋi spun că e o idee excelentă, că aș fi făcut-o chiar eu, dacă situația mi-ar fi ȋngăduit, dar…

-Nu, mă duc, stai să plece aia de lȃngă el și mă duc.

Mă ȋntorc la sacul meu și, cu coada ochiului, ȋl urmăresc cȃnd va trece la atac. După o jumătate de oră, se ivește ocazia, tipa cea ȋnaltă se duce la toaletă, ăla rȃmȃne singur, iar barmanul țȃșnește către el. Nu discută mult, maxim un minut, și se ȋntoarce la bar. Nici eu nu mai am răbdare, ȋmi beau repede limonada cu gȃnd de a-mi lua alta și a găsi, astfel, un pretext să mă ȋntȃlnesc cu barmanul. Mă ȋndrept glonț către el.

-Eee, l-ai ȋntrebat?

-Da, răspunde pleoștit.

-Și ce-a zis?

-Nu mare lucru.

-Adică?

Trage aer ȋn piept, mai spală două pahare și zice cu năduf:

-M-am dus la el cȃnd s-a dus lungana la toaletă și i-am zis: “Frățioare, văd că apari p-aici cu tot felul de gagici. Astăzi ai venit, uite, cu bunăciunea asta și vă giugiuliți continuu. Bravo ție, te respect, dar cum faci, fratele meu? Eu n-am mai văzut așa ceva. Cum le vrăjești, care-i secretu’ tău?” Știi ce a spus?

N-am cea mai mică idee, dau eu din umeri.

-Păi, zice ăla, e simplu. Simplu, simplu, zic și eu, da’ care e șpilul? Nu e niciun șpil, omule. Tipele pe care le vezi mă plac. Te plac toate fetele astea? ȋl ȋntreb eu. Da, face el, mă plac, iar dacă ele mă plac pe mine, iar eu le plac pe ele, de ce să nu profităm?

După asta, a tăcut barmanul. Am tăcut și eu.

-Asta-i tot ce-a zis? ȋncerc să ies din confuzia ȋn care mă aruncase discuția redată.

-Tot.

Nu ne-am mai zis nimic. Mi-am lua limonada șio m-am ȋntors la sacul meu, pe care l-am părăsit două ore mai tȃrziu, doar pentru a mă nimeri ȋn lift cu tipul respectiv și prietena lui mai ȋnaltă cu cinci centimetri. Se sărutau de mama focului.

Prin urmare și-așa deci, dacă vreți să ieșiți cu o persoană care vă place nespus de mult, e de-a dreptul banal de pus ȋn practică: trebuie doar ca și ea să vă placă. Restul va merge ca pe roate.

Nimic nu e complicat ȋn această viață, să știți.

Mihnea există virtual doar AICI

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Povestea care nu ar fi trebuit să fie scrisă așa

Viața

Cum am ajuns noi aici?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro