Sexul și emigranții

9 January 2016

Dan Stoica 2011 noiembrieNu v-ați dat seama dragi superdotați-metrosexuali masculi bucureșteni ce e cu emigranții ăștia, voi care știți tot și ceva pe deasupra cu amănunte? Ei bine, nu e de bine! Vă spun asta cu durere. Fac parte dintre voi.

Doamna Merkel a stat ce a stat, a judecat, a oftat și ne-a făcut-o! Din rațiuni de stat! De asta a băgat la ea pe moșie un milion de emigranți, toți tineri, toți virili (ici și colo câte o familie, pentru peisaj și coloratură). Din rațiuni de stat!

Care sunt ele? Sar în ochi și nu țin de teoria conspirației: nevoia de sex! Noi, europenii, de când cu internetul, ba mai demult, de când cu free love și eliberarea sexuală, mișcarea feministă și efeminarea bărbaților, de când cu drepturile sexului între sexe de același sex, vorbim mult, facem gesturi patetice, dar copii mai deloc.

Asta e situația, nu vă mai ascundeți după deget. Câte acte sexuale ați produs anul ăsta? Câți copii au ieșit din ele? Vouă-nouă ne place, ele sunt pe spate de extaz, dar statului nu-i place! Să nu faci copii e ca și cum te-ai eschiva de la plata dărilor, ba, mai rău, ca și cum ai băga mâna în buzunarul statului!

Cine să vă plătească pensia? Credeți că statul? Nu, dragi compatrioți de sex europeni. Copiii – generația viitoare e aia care trebuie să plătească bătrânețea noastră sub formă de pensie, prin munca și dările muncii pe care o depun! Așa că, s-a găsit soluția cu emigrația. Tineri, vânjoși și doritori să nască și să producă plătitori de dări și de pensii pentru noi! (Șmecheră, madam Merkel, nu-i așa ? Dacă grecii i-au luat, poate dau emigranții în timp și prin faptă.)

Când mă sui în autobuz în Viena, patru din cinci cărucioare sunt împinse de femei cu basma. Apoi, apar eu cu nepotul în brațe și mă simt o specie pe care de dispariție. Nepotul blond, eu cu pielea albă ca laptele pasteurizat de industria chimică victorioasă a Vestului.

Aleppo-Boys-Breitbrt

6 septembrie 2015, gara din Budapesta: sunt tineri, sunt în formă, știu ce vor – să ajungă în Germania, unde vor avea de toate. 

Dragi bărbați masculi caucazieni, am pus-o! Nu facem față, de asta suntem așa de invidioși pe emigranții ăștia care s-au apucat să descopere femeile descoperite la cap într-un mod cam impropriu, dar care până la urmă e ceea ce vrea doamna Merkel și toată elita cea fudulă a înfumuratului Apus: să se înmulțească! Asta e scopul aducerii emigranților în Vest. Să puiască. Au fost aduși ca armăsari de montă.

Noi, albii (nici o urmă de rasism în afirmația asta, unii sunt albi din naștere, alții – de frică, fiecare cum a fost învățat), suntem 15% din populația globului. Și avem sub fundul nostru cam 90% din paralele aceluiași glob pământesc. Din albii ăștia, cam jumătate nu mai sunt în stare să facă copii, că le-a trecut vremea, alții – pentru că nu au timp. Preferă să facă avere și carieră. Mai ales carieră. Altă parte descoperă că el cu el și ea cu ea sunt mai plini de farmece decât veșnicul război al rozelor dintre Ea și El. Masculul alfa și femeia cea veșnic îndreptățită să aibă dreptate sunt o formulă expirată istoric și ineficace demografic.

Am spus cuvântul… mi-a scăpat… demografia e rațiunea de stat pentru care Merkel și alții i-au chemat la ei pe emigranți.

Dar atunci când i-au lăsat să intre în Europa, în loc să se uite la genitalele în stare de funcționare, mai bine s-ar fi uitat la capul prin care cam bate vântul… și odată cu vântul vine uruitul ăla greu de suportat al lucrului făcut fără cap…

… cu demografia nu ajungi departe, dacă nu știi geografie, și mai ales cultura care viețuiește pe aceste meleaguri sub formă de oameni.

Dragi politicieni, rogu-vă, nu ne mai priviți ca niște turme de oameni care trebuie să se înmulțească ca să vă umnple vouă statisticile economice și sociale…

Și cred că atunci o să ne descurcăm și fără emigranți! Pe bune !

P.S. Pe cuvântul meu de pensionar, dacă e nevoie, intru în prima linie și fac copii de inteligență superioară mediei pe hectarul de politicieni. (ceea ce nu e greu)

Semnez, plin de responsabilite,

Un vienez care nu se lasă niciodată să cadă dedesubt!

(e din germană, nu vă străduiți să găsiți sensul în română)

Cu bine!Citiţi şi

Linguriță de silicon pentru bebeluși – diversificarea începe cu distracție

COLECTIV – 7 ANI. Rugați-vă copiii să trăiască

Nu vrei copii = ești defectă!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. 7 miliarde de pamânteni / 10 January 2016 1:43

  Ultimele cifre indica prezenta a 7.000.000.000 de oameni pe planeta : urgie !

  Reply
 2. alta / 9 January 2016 23:50

  Ar trebui să va gănditi mai mult înainte de a ironiza aceste fapte barbare,le diminuează însemnătatea…. S ar putea să se reorienteze imigranții către genul masculin…e românește,nu va chinuiți să traduceți…

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro