SHALIMAR – noua colecţia de Crăciun a Casei Guerlain

21 November 2016

Sărbătorile hibernale sunt prilej de călătorii exotice, de explorări şi experienţe unice, de noi începuturi, odată cu schimbarea anilor. O astfel de călătorie îţi propune pentru acest Crăciun Casa Guerlain cu noua colecţie SHALIMAR și produsele ei vedetă – Souffle D’Or, Meteorites Pearls de Legend şi Ruj G. Adună-ţi, așadar, curajul, ca femeile anilor ’20, şi aventurează-te în inima Estului, India. Lasă-te călăuzită de intensitatea culorilor inspirate din aur şi safire, ale căror armonii se regăsesc inclusiv în remarcabilele ambalaje ale colecţiei create de muza Shalimar, Natalia Vodianova.

guerlain-make-up-v4-tte-matiere-cmyk

„Am vrut că prima mea colecţie să se numească Shalimar, să reprezinte omagiul pentru parfumul căruia am fost imagine timp de opt ani şi care simbolizează legătură mea cu Guerlain.” Natalia Vodianova.

shalimar_mo__1__101_cd

Colecția creată de Natalia este un omagiu adus iubirii și bogățiilor Indiei. Legenda Shalimar (în sanscrită, ”templul iubirii”) spune povestea de dragoste dintre Shah Jahan şi prinţesa Mumtaz Mahal.

guerlain_cat16_g042283_w

Ecrin Shalimar: fard duo, inspirat de strălucirea aurului şi a safirelor, ochii devin armă seducţiei. Ediţie limitată.

guerlain_cat16_g042282_w

SHALIMAR SOUFFLE D’OR, ediţie limitată: pudra ultra-fină cu particule irizante, note de bergamotă, flori de portocal şi vanilie. Produs magic pentru noaptea de Crăciun sau celebrarea noului an. Se poate aplica pe gât, decolteu, păr sau braţe.

guerlain_cat16_g042247_w

Terracotta Terra India: inspirată din desenele indiene cu henna. Nuanţă perfect adaptată anotimpului rece, cu efect uşor bronzant şi irizant.
guerlain_cat16_g042240_w

Precious Light: nuanţă în ediţie limitată, roz perlat, oferă luminozitate în zona ochilor şi a pomeţilor. Ediţie limitată.

160330-guerlain-meteorites-1603-11

Meteorites Perles de Legende, ediţie limitată: perle magice inspirate din mozaicurile palatelor indiene. Ambalajul, creat din nuanţe de auriu şi albastru, aminteşte de design-ul indian. Roz oferă prospeţime tenului, albastru corectează iregularităţile tonului de piele, iar cele aurii oferă luminozitate.

guerlain_cat16_g042241_w

guerlain_cat16_g042243_w

Pentru pigmentul rujului KISSKISS s-a ales o culoare intensă şi caldă, fucsia, iar nuanţa rujului G face referire la „Bindi”, bulină roşie pe care femeile indiene o poartă între sprâncene şi care simbolizează principiul universal al creaţiei.

*

Listă de preţuri:

Ecrin Shalimar, fard duo – 205 lei

Shalimar Souffle D’Or – 415 lei

Terracotta Terra India – 249 lei

Precious Light, iluminator – 215 lei

Meteorites Pearls de Legend – 285 lei

Ruj G – 234 lei

Ruj KISSKISS – 185 lei

Colecția de Crăciun este disponibilă în magazine.Citiţi şi

Women in Photography – Karen Knorr, India Song

Urgența solidarității

Adio, Julieta, eu rămân cu Whoopi! Lansarea Calendarului Pirelli 2020

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro