Shiseido Spa – abonament la relaxare

3 July 2017

Ritmul alert, lista infinită de taskuri, telefoane care sună continuu… dacă și pentru tine este cunoscut acest scenariu, atunci este momentul să pui Pause. Să îţi acorzi timp, atenţie, răbdare. Să îţi propui să te răsfeţi din când în când, deoarece doar astfel de clipe îţi dau energia necesară pentru a continua, pentru a face faţă ritmului la care te supui.

Aboneaza-te la relaxare membership

Învăţând să îţi oferi clipe de răsfăţ, te vei redescoperi, te vei deconecta şi vei descoperi drumul spre evoluţie. Tocmai pentru a te “obliga” să te relaxezi din când în când, te poţi abona la relaxare prin intermediul unui membership la Shiseido Spa, singurul spa internaţional din România.

10 thai massage (1)membership

Prin achiziţionarea unui abonament, vei avea acces nelimitat în zonele de relaxare, care cuprind hammamul, sauna cu aburi, sauna uscată cu vedere spre pădurea de stejari, piscina Vitality cu zone cu hidromasaj, camera zen cu terapie cu oxigen şi terasa. De asemenea, te vei putea bucura de 30 de minute de masaj în fiecare lună şi 20% reducere la toate tratamentele din cadrul Shiseido Spa.

6 tratament (2) membership

Îi vei putea surprinde şi pe cei dragi, deoarece lunar ai două permise de acces gratuit pentru un invitat. O selecţie de ceaiuri japoneze şi fructe proaspete îţi vor răsfăţa simţurile în timpul vizitei tale, iar parcarea subterană şi vestiarele premium dotate cu prosoape şi alte produse de cea mai înaltă calitate pentru uz personal îţi stau la dispoziţie.

4 camera b membership

Venind la Shisedo Spa, vei intra într-o lume a secretelor de frumuseţe japoneze, într-o adevărată călătorie a simţurilor unde vei experimenta autenticul savoir-fair japonez. Vei putea opta atât pentru tratamente pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, faciale sau corporale, dar şi pentru antrenamente de pilates sau yoga.

2 piscina g membership

Mai multe detalii la Recepţie Shiseido Spa: (+40) 744 332 286Citiţi şi

Momentul să ne ocupăm de nevoi, sănătate și motivație

Ce faci când te muți peste hotare? Top sfaturi pentru petrecerea timpului liber într-o țară nouă

Ne mai întoarcem la birouri?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro