Shiseido Spa de la Stejarii Country Club, premiată la Roma

16 May 2017

Roma, 11 mai, gala ESPA Innovation Awards 2017 – o prestigioasă competiție care a adunat peste 120 de profesioniști din domeniul wellness-ului din Europa. Pe podium urcă reprezentanul Shiseido Spa at Stejarii Country Club pentru a primi premiul „Innovation Spa Concept”. O recunoaștere binemeritată, cu atât mai valoroasă cu cât competitorii au fost cele mai renumite spa-uri europene pentru serviciile, produsele, protocoalele și strategiile menite să ofere o experiență desăvârșită clienților.

Shiseido Spa (1)

De ce a câștigat Shiseido Spa at Stejarii Country Club? Cadrul feeric al pădurii Băneasa, designul – inspirat până în cel mai mic detaliu de natură, facilităţile şi serviciile – care respectă toate standardele europene şi evenimentele destinate publicului larg organizate an de an de către Shiseido Spa at Stejarii Country Club. Elementele de design sunt inspirate de natură, precum camerele denumite după flori japoneze şi decorate doar în culorile acelor flori, picturile reprezentând flori de cireş realizate manual pe pereţii din recepţie şi de la piscina Vitality şi kimonourile tradiţionale cu flori expuse în spa. De asemenea, clienţii se pot relaxa pe terasă, în mijlocul naturii, sau în piscina cu privelişte spre pădurea Băneasa, toate detaliile fiind gândite pentru a induce clienţilor o stare de relaxare profundă, pentru a-i reconecta cu natura şi pentru a obţine o stare generală de bine.

Shiseido Spa Treatment room

Shiseido Spa at Stejarii Country Club s-a remarcat şi prin facilităţile puse la dispoziția clienților: 11 săli de tratament – 7 de tratament individual, 2 pentru Thai massage, 1 cameră de scrub cu duş Vichy, 1 sală VIP pentru cupluri (cu o cadă dublă cu hidromasaj, spaţiu dublu de tratament, spaţiu pentru relaxare şi terasă privată) – , piscină interioară de relaxare cu şezlonguri cu hidromasaj, spaţiu pentru relaxare lângă piscină, terasă cu vedere spre pădurea Băneasa, saună uscată şi saună cu aburi, hammam şi cameră de relaxare cu paturi cu saltele cu apă şi terapie cu oxigen.

Shiseido Spa Vitality Pool

Tot la Shiseido Spa există servicii integrate de well-being, care cuprind atât terapii faciale şi corporale, cât şi antrenamente de pilates reformer şi EXO Chair Pilates, yoga şi speed fitness. Astfel, clienţii, în momentul în care păşesc în universul Shiseido Spa, pătrund într-o lume a tradiţiilor şi secretelor japoneze, completate de cercetări şi tehnologii de ultimă oră care stau la baza terapiilor şi produselor folosite.

În plus, în calitate de unic spa internaţional din România, Shiseido Spa at Stejarii Country Club şi-a asumat și rolul de a dezvolta şi educa piaţa de wellness prin organizarea unor evenimente periodice în care sunt prezentate cele mai noi tendinţe, tratamente, produse şi aparate de înfrumuseţare. Printre acestea se numără ateliere de pilates şi yoga, ateliere de dezvoltare personală şi evenimente despre tendinţele de beauty pentru sezoanele următoare.

Informații complete, aici

 Citiţi şi

15 iunie 2020 – cronica știrilor pozitive

19 mai 2020 – cronica știrilor pozitive

Pe 18 mai se lansează platforma globală de wellness 121 tribe

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro