Și de unde ştiu că eu sunt tatăl?

15 November 2016

Mihnea RudoiuUn tip cunoaşte o tipă. Unde anume, nu contează.

După o vreme, ajung în pat. Ea insistă ca el să nu poarte prezervativ, fiindcă nu e niciun pericol. El ascultă. Urmează kiss kiss, bang bang, se aşterne oboseala, vine somnul şi apoi dimineaţa.

El pleacă la serviciu, ea pleacă la serviciu.

Se mai văd o dată. Again, kiss kiss, bang bang!!!

Somn, dimineaţă, job. Despărţire.

După alte trei zile, ea vrea să se mai vadă cu el, el, însă, e de părere că ce-i mult strică şi îi spune că a fost frumos, s-a simţit bine, mai speră că şi ea s-a simţit identic şi la fel, dar drumurile noastre, ok, poate se vor mai întâlni vreodată, dar acum el vrea să îşi vadă de-ale lui.

Tipa a plâns, a implorat şi s-a isterizat, dar el, om de cuvânt, nu a fost impresionat şi i-a zis să nu îl mai streseze cu telefonul, că-i blochează numărul.

 

Ea s-a conformat. Câteva săptămâni. Apoi el a primit un mesaj: “Sunt gravidă.”

El: Ha ha!

Ea: Chiar sunt gravidă. E a doua lună când nu-mi vine ciclul.

El: Bine, şi de unde ştiu că eu sunt tatăl?

Ea: Nu a mai fost altcineva.

El: Ai zis că nu e nicio problemă.

Ea: M-am înşelat.

El: Ha ha!

Ea: Vreau să păstrez copilul.

Aici, dacă ar fi un film, pe coloana sonoră ar trebui introdus un fragment din melodia “Enjoy the silence”, pe care tipul a gustat-o din plin un sfert de oră.

sex live

Rolurile s-au schimbat. El a început să o sune în neştire, încercând să o convingă să avorteze, iar ea, având controlul asupra situaţiei, l-a pus la punct, zicându-i că, dacă o mai stresează mult cu avortul, îi va bloca numărul de telefon. Era dispusă să discute cu el exclusiv în situaţia în care el accepta să formeze un cuplu cu ea şi, împreună cu bebe ce va să vină, să formeze o familie desprinsă din poveştile, basmele şi legendele românilor.

Tipul înnebunea când lua la cunoştinţă de fanteziile tipei.

Văzând că nu o scoate la capăt, el i-a propus bani. Îi plăteşte avortul, plus o mie de euro. Plus o mie cinci sute. Plus două mii de euro. Plus două mii cinci sute.

“Ah, nenorocitule, se putea citi în mesajele ei. Tu crezi că îmi vând copilul pe bani? Ordinarule, eşti un jeg şi mi-e silă că tu vei fi tatăl copilului meu. Cum aş putea să îmi omor copilul pentru un pumn de arginţi? Tu nu ai pic de suflet în tine? Dacă ar fi făcut şi mă-ta la fel cu tine?”

Etcetera.

Exasperat, tipul a mai făcut un efort şi i-a propus trei mii de euro.

La trei mii de euro, tipa a devenit rezonabilă. Dacă nu vrea să formeze o familie cu ea, şi-a zis, nu poţi obliga omul. Iar trei mii de euro era o sumă ce îi îngăduia să renunţe la dorinţa de a fi mamă fără mustrări de conştiinţă.

S-au întâlnit la un spital privat, la un doctor ales de el, să fie sigur că nu e cacealma, iar acela a confirmat că e gravidă. Ea a vrut toţi banii pe loc, el a zis că îi dă jumătate acum, jumătate, după operaţie.

Ea s-a fâstâcit, dar a acceptat. Când s-a terminat totul, tipa i-a cerut restul de bani, iar el i-a zis să-i mulţumească fiindcă e gentil şi nu o calcă pe cap, cum visa în unele nopţi că o face.

Au urmat zbieretele şi isteriile tipei, dar tipul nu a mai băgat-o în seamă.

Prietenii apropiaţi l-au întrebat dacă era sigur că era copilul lui. Dacă ea se mai culcase cu alţi o sută şi el a fost singurul care a pus botul?

Tot ce se poate, a zis tipul. Dar am vrut să fiu sigur. Şi le-am făcut un bine şi celorlalţi o sută, în eventualitatea că au existat şi se stresau din această pricină.

Mihnea există virtual doar AICI

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Viața

Dragostea e fiica ploii

Pentru toate femeile de 60+, pardon, pentru toate femeile :)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro