Ştii că ar trebui. Acum poţi!

22 January 2012

Statisticile arată că numărul persoanelor afectate de leziuni cutanate este în creștere de la an la an. Tocmai pentru a stopa această creştere, cei ce conduc lanţul de farmacii Centrofarm îşi invită clienţii la o analiză dermatoscopică gratuită realizată de specialiști dermatologi, între 21 ianuarie şi 18 martie, în unităţile din AFI Cotroceni, Galeriile Feeria şi București Mall .

 

Descoperit la timp, cancerul de piele poate fi tratat în proporție de aproape 100%. Cei care prezintă alunițe (nevi pigmentari) în zone care nu pot fi scanate în public, vor fi direcționați către clinicile partenere, unde, cu ajutorul cardului de fidelitate pot beneficia de reduceri substanțiale la consultațiile dermatologice.

Campaniile de prevenție au tocmai scopul de a-i face pe oameni să conștientizeze importanța unui consult medical, cel puțin o dată pe an. Când aceste campanii includ şi consultaţii gratuite, ele ar trebui să încurajeze lumea să aleagă prevenţia ca pe cea mai eficientă metodă de a trăi frumos și sănătos.Citiţi şi

Alimente cu rol nutritiv pentru piele și păr: Înțelegerea nutriției externe

Fii tu, fii slabă, uită-ți independența, lasă-te cucerită și alintată

Își savuraseră pielea, buzele și aroma, dar încă nu merseseră de mână pe stradă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro