Surorile Hadid – niște fete cu carte

21 March 2019

Surorile Hadid şi-au luat în serios rolul de influencer-iţe şi au pornit o modă ce are potenţialul de a deveni un adevărat fenomen: cărţile-accesoriu. Bella şi Gigi au fost surprinse recent cu câte o carte în mână. Imagine care a stârnit uimire, știut fiind că cele două frumoase modele nu sunt percepute drept două dintre cele mai citite personaje din showbiz.

Bella purta The Outsider, romanul-thriller de 560 de pagini scris de Stephen King, pe care l-a tot purtat după ea timp de câteva săptămâni, ba chiar l-a folosit ca scut anti-paparazzi pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, unde ajunsese pentru Paris Fashion Week. Gigi a fost fotografiată purtând ceva mai intelectual, mai subțire – The Stranger scrisă de filosoful Albert Camus.

Sursa foto: Vogue

Citiţi şi Surorile de milioane (de dolari şi de fani): Gigi şi Bella Hadid

Iar ca adevărate supermodele ce sunt, fetele se pare că şi-au asortat ţinutele cu cărţile-accesoriu.

Bella a purtat o geantă Louis Vuitton ce avea un imprimeu cu cireşe, în ton cu coperta roşie a volumului lui Stephen King, şi un costum gri, ţinută completată cu încălţăminte joasă de culoare albă

Gigi a optat pentru o ţinută sobră, dar în acelaşi timp avangardistă, potrivită pentru cineva care a ales descoperirile filosofice ale literaturii franceze. Ea a purtat un costum slim fit, cu pantaloni capri şi ghete negre. Practic, după jurnaliştii Vogue, tot ce îi mai trebuia era o beretă şi o ţigară de foi pentru a se transforma complet dintr-un fashion influencer într-unul care îndeamnă la lectură.

Iniţiativa surorilor Hadid (sau a staff -ului lor) poate fi simplu gest de imagine, menit să atragă atenţia asupra lor. Dacă trendul va prinde, probabil că vom vedea din ce în ce mai multe persoane purtând o carte la vedere, ca pe un accesoriu, iar asta nu ar fi deloc rău. Cu condiția să le și citească.

Sursa: aici.

Dacă răsfoind presă internațională sau națională (de ce nu?), dați peste articole interesante și credeți că le-ar folosi și altora ceea ce vi s-a părut vouă util, vă rugăm semnalați-ni-le. Poate și cu un scurt rezumat, dacă aveți darul de a face sinteze, poate cu o opinie. Trimiteți, fie doar link ul, fie și rezumatul și sau opinia, pe adresa office@catchy.ro. Mai mulți ochi, mai mulți căutători de calitate, nu poate fi decât mai bine. Vă mulțumim.Citiţi şi

Ce este mai exact dieta nordică

Iubirea moare uneori și în Paris

El și ea au fost diferiți

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro