Surorile Hadid – niște fete cu carte

21 March 2019

Surorile Hadid şi-au luat în serios rolul de influencer-iţe şi au pornit o modă ce are potenţialul de a deveni un adevărat fenomen: cărţile-accesoriu. Bella şi Gigi au fost surprinse recent cu câte o carte în mână. Imagine care a stârnit uimire, știut fiind că cele două frumoase modele nu sunt percepute drept două dintre cele mai citite personaje din showbiz.

Bella purta The Outsider, romanul-thriller de 560 de pagini scris de Stephen King, pe care l-a tot purtat după ea timp de câteva săptămâni, ba chiar l-a folosit ca scut anti-paparazzi pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, unde ajunsese pentru Paris Fashion Week. Gigi a fost fotografiată purtând ceva mai intelectual, mai subțire – The Stranger scrisă de filosoful Albert Camus.

Sursa foto: Vogue

Citiţi şi Surorile de milioane (de dolari şi de fani): Gigi şi Bella Hadid

Iar ca adevărate supermodele ce sunt, fetele se pare că şi-au asortat ţinutele cu cărţile-accesoriu.

Bella a purtat o geantă Louis Vuitton ce avea un imprimeu cu cireşe, în ton cu coperta roşie a volumului lui Stephen King, şi un costum gri, ţinută completată cu încălţăminte joasă de culoare albă

Gigi a optat pentru o ţinută sobră, dar în acelaşi timp avangardistă, potrivită pentru cineva care a ales descoperirile filosofice ale literaturii franceze. Ea a purtat un costum slim fit, cu pantaloni capri şi ghete negre. Practic, după jurnaliştii Vogue, tot ce îi mai trebuia era o beretă şi o ţigară de foi pentru a se transforma complet dintr-un fashion influencer într-unul care îndeamnă la lectură.

Iniţiativa surorilor Hadid (sau a staff -ului lor) poate fi simplu gest de imagine, menit să atragă atenţia asupra lor. Dacă trendul va prinde, probabil că vom vedea din ce în ce mai multe persoane purtând o carte la vedere, ca pe un accesoriu, iar asta nu ar fi deloc rău. Cu condiția să le și citească.

Sursa: aici.

Dacă răsfoind presă internațională sau națională (de ce nu?), dați peste articole interesante și credeți că le-ar folosi și altora ceea ce vi s-a părut vouă util, vă rugăm semnalați-ni-le. Poate și cu un scurt rezumat, dacă aveți darul de a face sinteze, poate cu o opinie. Trimiteți, fie doar link ul, fie și rezumatul și sau opinia, pe adresa office@catchy.ro. Mai mulți ochi, mai mulți căutători de calitate, nu poate fi decât mai bine. Vă mulțumim.Citiţi şi

Aceste franțuzoaice care ne irită cu stilul lor inimitabil

Doina Ruști – cu Zogru la Paris

Era feței de Instagram și moștenirea Kardashian

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro