Sutienul push-up ridică şi colţurile gurii

30 March 2012

Iată şi rezultatele primei cercetări academice despre influenţa sutienelor cu şi fără push-up asupra comportamentului purtătoarelor: trei sferturi dintre femeile cu vârste cuprinse între 20 și 55 de ani zâmbesc mai mult atunci când poartă push up şi sunt cu 75% mai încrezătoare decât cele care poartă sutiene obişnuite. 

push up

Mai mult, în interacțiunile cu ceilalți, ele şi-ar atinge mai rar fruntea sau bărbia și nu mai evită contactul vizual, semne clare ale lipsei de încredere. Cercetătorii speră ca utilitatea unui astfel de studiu să se regăsească în scăderea numărului de implanturi. Pentru că altă utilitate nu ne duce mintea să mai aibă. Poate doar să ne facă să zâmbim şi dacă nu purtăm sutiene cu push-up?

Şi cu femeile mai tinere de 20 de ani şi cele care au peste 55, ce se întâmplă???Citiţi şi

20. 14 februarie, 14 ani, 14 motive

19. Valentin

8. Pe malul mării, încă o dată pe birou și apoi trântește-mă în pat, iubire!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
4,210 views

Your tuppence

 1. Andrej Pejic – love or hate him or her | Catchy / 2 April 2012 10:44

  […] îmbrăcat, din nou, în mireasă pentru revista OUT 100 și a apărut într-un advertorial pentru sutiene push-up, pentru că, dacă funcționează în cazul lui, unde nu prea au ce să push up, e clar cât de […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro