Târgul Internațional GAUDEAMUS – Carte de învățătură

23 November 2017

De miercuri, 22 noiembrie până duminică, 26 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo se desfășoară ediția cu numărul 24 a Târgului Internațional Gaudeamus.

gaudeamus 2017

Anul acesta, Uniunea Europeană este invitatul de onoare și promite un program încărcat de evenimente dedicate atât profesioniștilor în domeniu, cât și publicului larg. Vor fi ateliere despre programul Erasmus, despre planul de investiții al Uniunii Europene, iar un lucru deloc de neglijat este că toate cărțile din acest stand au fost cumpărate de la edituri și vor fi donate școlilor la sfârșitul târgului.

Sute de mii de titluri, peste 800 de evenimente editoriale și profesionale, ateliere de creație și multe ferestre deschise spre libertate, educație și cultură va așteaptă la Gaudeamus timp de cinci zile.

Vor fi acolo pentru sesiuni de autografe Radu Paraschivescu, Răzvan Exarhu, Lucian Boia așadar merită să faceți o incursiune în acest târg european.

Cunoscutul jurnalist și dramaturg, Matei Vișniec joacă rolul de președinte de onoare așa că dumnealui i-a revenit sarcina de a ține discursul de deschidere a „târgului de carte, de inimă, de suflet și de învățătură”.

Dintre autorii Catchy, vor avea lansări sau vor participa la evenimente în cadrul Târgului Gaudeamus:

Joi, 23 noiembrie:

– Ora 18.30: Lansarea romanului „Orbi” de Petronela Rotar. Standul Editurii Herg Benet, nivel 4.50.

Vineri, 24 noiembrie:

– Ora 15.00: Lansarea cărții HOTEL CAMBERI de Angela BACIU, la standul editurii Tracus Arte

Sâmbătă, 25 noiembrie:

– Ora 14.00: Lansarea romanului „Dresoarea” de Cristina Nemerovschi. Standul Editurii Herg Benet, nivel 4.50.

– Ora 14.30: Lansarea trilogiei „Ultima vrăjitoare din Transilvania” de Cristina Nemerovschi. Standul Editurii Herg Benet, nivel 4.50.

– Ora 16.30: Întâlnire cu Ana Barton: lectură din romanul „Jurământ de rătăcire” (reeditare 2017). Standul Editurii Herg Benet, nivel 4.50.Citiţi şi

Suntem făcuți din pulbere de stele

Nu abandonăm Bucureștiul – THE TIME IS NOW

Vlad Mixich: Trebuie să vă povestesc asta!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro