Timișoreni, din 25 octombrie, new World Class in town!

24 September 2014

Având în vedere cererea locală din ultimii trei ani din Timişoara, World Class Romania – leader în industria wellness-ului autohton care oferă de peste 14 ani ultimele experienţe în fitness în Bucureşti şi Cluj – a decis preluarea integrală a business-ului local de la francizatul său. World Class Timişoara se va alinia astfel la standardele de calitate ale celorlalte cluburi din Bucureşti şi Cluj, aducând timişorenilor servicii şi facilităţi premium.

Clubul nou reachiziţionat presupune o investiţie iniţială de 850.000 de euro în prima etapă de renovare şi dezvoltare: sală de fitness şi cardio cu echipamente de ultimă generaţie (Reebok şi Life Fitness), studio nou de aerobic (210 mp) şi de cycling (cu 42 de biciclete noi), zonă de Functional Training, ultimele tendinţe în fitness (Queenax şi SYNRGY 360), saună uscată.

wc3

În prima parte a anului viitor vor urma noi investiţii în zona de piscină şi terasă. Din 25 octombrie, World Class Timişoara îi aşteptă pe timişoreni cu experienţe la standarde internaţionale. În echipa World Class Timișoara vor împărtăși din vasta lor experiență locală și internațională cei mai renumiţi instructori si antrenori personali: Julio Papi, Peter Ambjorn, Per Markussen, Izabela Lăcătuș, Ramona Vasilescu Hnyatek și Raluca Babaligea.

wc2

World Class este cel mai mare lanţ de fitness din România, însumând 11 centre, peste 300 de angajaţi şi peste 26.000 de membri. Cele 11 centre oferă acces în sălile de Gym, Aerobic, Cycling şi Relaxation Area & SPA, punând la dispoziţia membrilor săi cele mai noi şi moderne servicii de pe piaţă. Compania se diferenţiază de celelalte săli de fitness din România, fiind tot timpul pionierii celor mai noi concepte de fitness în exclusivitate în România (programele Les Mills).

wc1

World Class are obiectivul strategic (şi resursele necesare) să opereze în România peste 33 de cluburi moderne până la finalul anului 2017, facilitând un stil de viaţă sănătos în toate marile oraşe din România.

wcCitiţi şi

Carbohidrații și exercițiile fizice: De ce ai nevoie de carbohidrați dacă ai un stil de viață activ

Despre fericire la persoana I, plural

Mă gândesc la ce pot face în toată această perioadă cu mine

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro