UBER – taxiuri zburătoare în 2020

14 November 2017

Compania UBER a semnat colaborarea cu NASA pentru proiectul UBER ELEVATE, un serviciu în care taxiurile vor fi vehicule electrice care vor putea face decolări și aterizări verticale. El va fi disponibil până în 2020. 

uber taxi

Odată ce afacerea a fost făcută publică, Uber a lansat un videoclip (furnizat de Engadget), detaliind modul în care se va derula procesul de funcționare, cu un pasager care rezervă o călătorie pe aplicația Uber și care coboară din mașină câteva minute mai târziu.

Un predecesor al lui Uber Elevate a fost serviciul UberChopper care a fost testat în Statele Unite, în 2013, între cartierul Manhattan și Long Island, din New York și în Europa, la Festivalul de film de la Cannes, precum și la evenimentele Bonnaroo Music și Arts Festival. La prețuri destul de piperate…

Tot Uber a mai anunţat că va lansa și un serviciu de taximetrie pe apă, UberBOAT. Ce mai urmează oare?

Observați cât preț se pune pe timp? Sau nu timpul e scump, ci vanitatea? Și apoi, la ce atâta grabă?… Dacă nu e vorba de salvarea unei vieți, încotro ne tot zorim?Citiţi şi

Începutul unei noi ere cu telescopul spațial James Webb

Fără aceste femei, bărbaţii nu ar fi păşit pe Lună

Distanțare socială în vreme de molimă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro