Un bărbat îndrăgostit cu ciocolată, vă rog!

22 May 2023

Din ce în ce mai rar oamenii se găsesc, se așază la vorbă, învață realmente să se deprindă unul cu celălalt, comunică afectiv, își poartă de grijă, din ce în ce mai rar își fac unul altuia daruri. O cutie cu ciocolată poate fi cel mai frumos cadou pe care o ființă îndrăgostită îl poate oferi sau primi, pentru că un strop din „hrana zeilor” poartă cu el cerul întreg, dacă vine din sentimente profunde și adevărate. Parafrazând: ce poate fi mai frumos decât un bărbat îndrăgostit? Răspuns: un bărbat îndrăgostit care vine cu ciocolată!

Reclamă din 1998 la delicioasele bomboane raffaello

Mă întreb, cu gândul le ele, ar putea deveni ciocolata o cale de salvare a umanității de la înstrăinare? Măcar am putea încerca, nu costă cine știe ce. Doar dorința, atenția, aprecierea pe care vrem să o materializăm printr-un gest elegant, de finețe, care să ne scoată din anonimat.

Într-o lume de indivizi anodini, da, ar putea fi o soluție de a ieși în față și de a spune, în locul vorbelor care zboară, un „te iubesc” rupt din suflet de zeu. Și, până la urmă, nici nu trebuie să fie musai ciocolată, ar putea să fie orice alt dulce, niște delicioase bile cu miere marlenka, dacă te temi de zahăr. Efectul e cam același, dacă ne gândim ce altă proprietate (virtute?) se zice că mai are ciocolata, dar se pare că a fost supraapreciată. 🙂

Prin urmare, nu i-aș credita foarte tare pe specialiștii (sexologi) care recomandă consumul susținut și îndelungat de ciocolată pentru efectul ei afrodiziac. Rezultatele chiar nu depind de ciocolată, ci de gradul de îndrăgostire. Nu există studii clare care să confirme faptul că vreo substanță din ciocolată chiar ar putea suplini lipsa interesului sexual sau slaba performanță a unuia din parteneri, așa că… e bună, dar nu poate face minuni. Tot iubirea rămâne de bază.

Deci rămânem la varianta “un bărbat îndrăgostit cu ciocolată”. 🙂Citiţi şi

4 idei de suveniruri pe care să i le oferi partenerului dacă pleci singură în vacanță

Un cadou personalizat spune “ești important pentru mine”

Cum să-ți surprinzi plăcut iubitul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro