Un text care nu e despre sex

Ana-Maria Constantin

28 August 2013

Am observat de mult că oamenii vor să citească despre sex. Că-l fac sau nu, e treaba lor. Măcar să citească. Așa a ajuns sexul în spațiul public. A evadat din intimitatea dormitorului și a ajuns pe monitoare, în știri, în ziare și reviste. Publicitatea trebuie să aibă ceva de-a face cu el. Altfel, produsul nu se vinde. O reclamă conține cel puțin o sugestie sexuală, nuditate mai mult sau mai puțin explicită. Nu știu dacă ați ratat reclama la pateu în care cei doi protagoniști gem … de plăcerea pateului! Da, un pateu orgasmic. Trebuie să-l încercați neapărat. Sau mai bine, nu!

Și m-am gândit că aș putea scrie despre sex. Nimic mai simplu, decât să scrii despre dorințe care preiau controlul, despre abandonul rațiunii în favoarea pasiunii, despre uitare de sine…

“…I-a auzit ciocănitul discret în ușă. Când a dat de privirea lui, i s-au tăiat picioarele. Și să respire, era un act de curaj. Îi venea să sară, să-l sărute, să-l ia în brațe … dar nu se putea. Îi era interzis.

Intră!

El a surâs ca și cum ar fi ghicit toate gândurile care se ascundeau în mintea ei.

S-a așezat. Era ars de soare, tras la față, obosit…

S-a așezat lângă el. L-a mirosit, prefăcându-se că oftează. Incredibil! Și transpirația lui e parfumată!

Tăceau amândoi. Văzându-l acolo, la câțiva centimetri, tot ce-și dorea, era să-l atingă.

Și mâna i s-a îndreptat spre el, ca astrasă de un magnet. Și-a răsfirat degetele în părul lui… Era acolo, chiar acolo…. Cât și-a imaginat acest moment și uite, acum nu-i vine să creadă că e real.

Vreau să te sărut!

El s-a uitat șiret. Știa că va veni momentul ăsta … îl aștepta. S-au sărutat cu atingeri delicate ale buzelor. Se sărutau lent, ca și cum ar fi vrut să amâne finalul. Poate așa nu mai pleacă niciodată. Poate va rămâne să termine sărutul acesta nesfârșit… Poate rămâne…

Și-au făcut dragoste încet, fără cuvinte, privindu-se în ochi. Ce multe poate spune o privire! Nu mai era nimic de spus. Totul fusese spus înainte. Acum era vremea atingerilor, a sărutărilor și a mângâierilor…”

Dar nu, articolul de azi nu e despre sex. Deși ar fi putut fi, nimic mai simplu.Citiţi şi

Sunt frumoasă, dragul meu, acum că am scăpat de amintirea ta, și mă simt bine

Jurnalul secret al Soniei

Wonderwoman sau Cum să te sinucizi literar

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,514 views

Your tuppence

 1. Rosturile tăcerii | Catchy / 5 November 2013 9:36

  […] îşi cobora privirile peste spatele-i înrămat în basmul frumuseţii. Vorba ei călca domol surâsul, rostirile pe care le plămădea jucau în culorile ecoului; nu se rostea atât pe sine, cât […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro