Vara asta se poartă… Smurfette?

4 February 2013

Pielea albăstruie a drăgălaşului personaj i-a inspirat pe designeri, care vor lansa în februarie, colecţia Smurfette la New York Fashion Week. Prezentarea va avea rolul unui trailer inedit pentru al doilea film din seria Ştrumpfii, care va avea premiera în vara acestui an.

Colecţia Le Look Smurfette, a cărei culoare dominantă va fi, aţi ghicit, albastrul, poartă semnătura lui Lois Sakany şi Samia Grand-Pierre, directori creativi de la o revistă americană de modă. Împreună cu Sony Pictures şi Junk Food Art House, Lois şi Samia au conceput o serie de accesorii şi obiecte vestimentare care împrumută atât din farmecul personajului animat, cât şi din cel al Parisului, oraşul în care se desfăşoară acţiunea celui de-al doilea film. Şi pentru că Smurfette nu este ceea ce se poate numi un exemplu de ingeniozitate într-ale stilului, cu ale sale accesorii „all-white”, creatoarele vor să compenseze prin imprimeuri cu chipul desenatorului, Peyo, replici sau scene din film. Ce le-a copt mintea fetelor care vor să-i dea viaţă celei mai feminine ştrumpfițe şi în lumea celor mari, nu doar pe terenul de joacă, vom vedea pe 13 februarie, când este programat show-ul.Citiţi şi

Bărbaților le-ar trebui un curs intensiv

După 40 de ani, o luăm razna…

Moda lui 2018 pentru femei și… bărbați?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,107 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro