Vrei să fii rochia mea?

15 February 2013

Un supermarket din Marea Britanie s-a pregătit pentru ziua îndrăgostiţilor cu o reclamă seducător de neobişnuită: un model îmbrăcat într-o rochie „croită” din trandafiri roşii, gerbere şi garoafe.

Bărbatul care a primit sarcina de a împodobi silueta subţire cu 1725 de flori a fost un tânăr florar de 23 de ani, care a lucrat timp de 170 de ore la piesa vestimentară. Scopul a fost, cum altfel, acela de a le reaminti britanicilor că florile sunt accesoriul cel mai simplu şi cel mai potrivit pentru un cadou de Sfântul Valentin şi nu numai. Creaţia „horti-couture”, aşa cum a fost numită de jurnalişti, a fost inspirată de o altă rochie roşie, una din simple materiale, prezentată la Paris Haute Couture Fashion Week de Stephane Rolland. Pentru a prinde contur, rochia din petale a lui Joe Massie a avut nevoie de 1000 de trandafiri din soiul Red Naomi, 15 trandafiri Carmen, 200 de crizanteme şi un bonus de petale provenind de la 150 de trandafiri violet şi alte trei sute de gerbere şi garoafe pentru tiv. Iar rezultatul este unul „şic, elegant, cu un accent de senzualitate, întocmai ca un buchet de flori”. Şi “efemer” am adăuga noi, dar să nu grăim cu invidie. 🙂Citiţi şi

Eu cred în minuni

Nu mai aştept vara. Vara mea ai fost tu şi a trecut

Surprize cu noaptea-n cap (2)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,533 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro