Wild Carpathia – filmul în care joacă România şi Prinţul Charles

5 October 2011

Se pare că Prinţul Charles este îndrăgostit lulea de plaiurile mioritice. Pe lângă faptul că-şi petrece multe vacanţe în România, mai nou acesta apare în documentarul “Wild Carpathia” – un documentar de 60 de minute-, în care moştenitorul tronului britanic are numai cuvinte de laudă la adresa Transilvaniei şi a ţării noastre în general.

Nu este prima oară când Alteţa sa Regală ne-a lăudat ţara. “Încă de la prima mea vizită în Transilvania, în 1997, am fost fascinat de această parte magică a lumii”, iar în documentar, adaugă în glumă: “arborele meu genealogic arată că sunt descendentul lui Vlad Ţepes“. Dar nici prezentatorul şi realizatorul documentarului, Charlie Ottley, nu pregetă să preaslăvească România, descriind România ca pe un tărâm cu peisaje extraordinare, în care tradiţiile sunt păstrate nealterate, de secole.

“Wild Carpathia” va fi difuzat de Travel Channel UK pe 30 octombrie.

Puteţi citi mai multe aici.Citiţi şi

Greutatea dragostei în carate – cele mai scumpe inele de logodnă

Ce să faci, dacă nu te poți uita în buletin și să vezi ce vârstă ai!

36, divorțată, se mărită cu un prinț

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,047 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro