#YOUKNOWMEANDYOUDONT

2 September 2016

– Doar ai senzaţia că mă cunoşti…

Când o femeie se uită ferm în ochii tăi, cu sclipiri acide, şi-ţi spune asta, cu siguranţă, undeva, ai făcut un pas greşit. Căruia i-a urmat încă unul şi încă unul… Poate că ai tratat-o de sus, cu uşurinţă, păcălit de tinereţea ei? Poate că ai confundat-o cu… o altă femeie? Sau poate că i-ai reproşat lucruri pe care imaginaţia ta le-a scornit, tu fiind sigur că e vorba de intuiţie şi, mai mult decât atât, de faptul că erai atât de sigur că… o cunoşti?

Să-ţi spun ceva, domnul meu! Şi după douăzeci de ani petrecuţi lângă o femeie, nu te aventura să crezi că ai reuşit să-i descifreze nenumăratele nuanţe ale minţii. Sondează-i cu aceeaşi pasiune adâncurile nesfârşite ale sufletului şi ascult-o. Ascult-o cu inima.

PA2016_01_0009

Cu atât mai mult, atunci când ea, mustind de tinereţe şi de zvâc, de un un mister dozat, precum otrava, în cantităţi mici, dar letale, aparent vulnerabilă, deşi invincibilă, îţi dezvăluie treptat toate faţetele personalităţii sale, ca într-un caleidoscop pe care îl descoperi… paradoxal.

#YOUKNOWMEANDYOUDONT este, mai degrabă, o invitaţie la redescoperire.

Redescoperă femeia din faţa ta.

Redescoperă-te.

Nu te hazarda în a crede că, deja, cunoşti. Lasă-te sedus iar, purtat de braţe invizibile, către esenţe.

Aşa cum #NEWCHANEL5 o face cu fiecare picătură a sa: simplu şi sofisticat, proaspăt şi îndrăzneţ, misterios şi legendar… o promisiune pe care Chanel şi-o respectă în acordurile care compun acest nou parfum Chanel 5, semnat de parfumierul Casei, Olivier Polge.

Note de vârf: lămâi, mandarine şi portocale

Note de mijloc: trandafiri, iasomie şi Ylang Ylang

Note de bază: cedru şi mosc.

Din 1 septembrie, în flaconul deja clasic, expresie a simpliţăţii şi a eleganţei, #NEWCHANEL5 te așteaptă să-l iei acasă…Citiţi şi

Cum ar fi fost, dacă ar fi fost

Inima unei femei se îmbrățișează altfel decât corpul ei

Despărțiri (1) “Dragul meu, te întreb, care e înțelesul tăcerii tale?”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
491 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro