Cât am vrea ca pe fruntea lor să nu scrie America…

1 August 2011

Dintre cei peste 500 de participanÅ£i la a 42-a ediÅ£ie a Olimpiadei InternaÅ£ionale de Fizică, veniÅ£i din 84 de ţări, reprezentanÅ£ii României au luat cinci medalii – două de aur ÅŸi trei de argint. Concursul din acest an s-a desfăşurat în Thailanda (Bangkok), între 10 ÅŸi 17 iulie. 

Roxana Pop ÅŸi Victor Luca IlieÅŸiu, ambii absolvenÅ£i ai Colegiului NaÅ£ional de Informatică “Tudor Vianu” din BucureÅŸti, au câştigat aurul.

Roberta Răileanu (clasa a XI-a/Liceul InternaÅ£ional de Informatică din BucureÅŸti), Tiron Tudor Giurgică (clasa a XI-a/Colegiul NaÅ£ional din IaÅŸi) ÅŸi Matei Ioniţă (clasa a XI-a/Colegiul NaÅ£ional “Tudor Vianu” din BucureÅŸti) au câştigat medalii de argint.

Ei se adaugă celorlalţi medaliaţi care ţin România de ani de zile în topul naţiunilor. Bravo lor, profesorilor şi părinţilor care au pus umărul la asemenea reuşite.  România nu este o cauză pierdută!  Mulţumim, olimpici care sunteţi voi! 🙂



Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Otilia Sarbu / 22 August 2011 23:09

    Ce frumos! Bravo lor si bravo voua ca scrieti despre ei! Poate asa, vreodata, li se vor crea si lor oportunitati in Romania. Asa le si ne uram! 🙂

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro