Designul devine și mai catchy când e #allNatural – o să vezi la Made in RO pe 12 și 13 mai

8 May 2018

Într-o lume unde ritmul e dictat doar de agitație și aglomerație, cu siguranță simți tot mai des nevoia să faci câțiva pași în spate și să lași simplitatea să te inspire. Asta și-a propus și târgul de design românesc Made in RO #allNatural, care va avea loc pe 12 și 13 mai la Impact Hub Bucharest: să dea de-o parte artificialul și să se întoarcă la echilibru prin piese de design create doar din materiale naturale. Așa cum o să vezi și mai jos.

layout-explicativ-zona

Chiar dacă ai o viață foarte ocupată, o treime din ea e petrecută dormind. Prin urmare, e esențial să știi că așternuturile pe care le folosești sunt de cea mai bună calitate. Folded & Co. înseamnă lenjerii de pat din bumbac produs sustenabil, antialergenic și antibacterian, sănătos și pentru fermierii care îl produc, și pentru mediul înconjurător și certificate Fair Trade. Unde mai pui că modelele așternuturilor sunt minimaliste, ceea ce le ajută să se integreze ușor în stilul oricărei amenajări.

Folded & Co. _ Back to basics Organic cotton beddings.jpg(2)

Noua colecție limitată Efemere vine la Made in RO #allNatural cu eșarfe din mătase fină pictată, care transformă momentele trecătoare în povești cu care să te accesorizezi de fiecare data când vrei să ți le reamintești.

Efemere-Rebelle

Colecția Private Garden by MellonCollie Ceramics își propune să ne dea câteva clipe de pauză în care să remarcăm micile povești care trec adeseori neobservate pe lângă noi. Ceștile și bijuteriile sunt realizate din material ceramic (vitrus), glazurate și pictate.

Melancollie Ceramics

Abajururile din hârtie pliată Lightplay, lucrate manual prin tehnica origami, filtrează scenografic lumina și o transformă într-un spectacol care adaugă dinamism oricărei amenajări. În plus, fiecare model este versatil – îl poți folosi și ca pendul suspendat, și ca lampadar.

LightPlay_Focus_01

Și Iutta face câțiva pași în spate la Made in RO #allNatural și asta pentru că noile piese Iutta pornesc de la geanta din lemn de nuc a primei colecții a brandului, Spirit Eflorescent. În noua colecție Dor Regal, pielea este brodată cu motive baroc create din linii fluide și forme organice.

iutta-15



Citiţi şi

Târgul Made in RO online – 30 de afaceri creative româneÈ™ti

Târgul Made in RO – 110 creatori aduc #DesignCrăciunul mai devreme

Târgul Made in RO – Concentrat fin de design contemporan, ediția #FlowerPower

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro