Timothée Chalamet va fi Bob Dylan

26 March 2024

Timothée Chalamet, 28, a comis-o din nou! 🙂 Iată-l interpretând perfect rolul lui Bob Dylan în filmul biografic “A Complete Unknown”. Care spune povestea tânărului Dylan, 19 ani, sosit la New York cu doi dolari în buzunar, înainte de a deveni în doar trei ani o legendă, un fenomen nemaivăzut, vagabondul originar, o senzație la nivel mondial. Just like a rolling stone!

Fotografii din timpul filmărilor în New York, în care asemănarea e izbitoare. Priviți cât de bine i-a ieșit lui Timothée stilul semnătură al cântărețului și compozitorului într-o duminică în centrul Manhattan-ului, cu părul zburlit și o țigară în mână ieșind dintr-un taxi, traversând strada în fața El Quijote, restaurantul din interiorul Hotelului Chelsea, chiar locul în care Dylan și-a găsit inspirația!

Da, acel hotel Chelsea, unde s-a consumat iubirea de-o noapte dintre Leonard Cohen și Janis Joplin.

Citiți mai multe despre Dylan, chiar e un fenomen. 🙂

Reacții la Nobelul lui Dylan

I Contain Multitudes

Murder Most Fool, cântecul cu care Bob Dylan s-a clasat în 2020, pentru prima dată în cariera de şase decenii, pe primul loc într-un top Billboard. În La vârsta de 78 de ani, Dylan a ajuns cu piesa „Murder Most Foul” în fruntea Rock Digital Song Sales.

One more cup of coffeeCitiţi şi

One More Cup of Coffee

15 filme de văzut în 2023

Nisipul dintre degete – Dune

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro