”Trebuia s-o ţii în curte, fir-ar a dracului de fată cu sufletul ei!”

8 January 2013

În Giurgiu, la Roata, o fetiţă de 14 ani a fost violată de nu mai puţin de şapte bărbaţi. Instigator nimeni altul decât prietenul ei, acuzat acum și de proxenetism pe lângă viol.

Sună cât de cât similar cu cazul din India? Nu, desigur. Acolo, oamenii sătui de abuzuri au început să facă ceva. Aici, babele satului, firoscoase ca de obicei, mai neiertătoare decât cea mai slow poison, ele însele o otravă care se consumă, au ajuns la concluzia absolut talibanică: fata a fost violată fiindcă a meritat să fie violată. Cum să ai tupeul să ai o fată de 14 ani şi să n-o îmbraci în burka şi să nu-i pui văl pe faţă, ba chiar mai mult, să-i dai drumul să se plimbe prin sat?! Asta da, transgresie! Auzi, domnietale, tupeu! Să pretindă să fie apărată de către cel care declara că o iubeşte. Să pretindă să fie încă copil şi să aleagă ea cu cine va face pasul cel mare-n viaţă. Un nu sincer şi cât se poate de hotărât unor asemenea aberaţii libertarianiste şi feministe! Femeia d-aia e femeie! Să devină bunul unui bărbat care să dispună după bunul lui plac (inclusiv să o dea contra unor sume de bani amicilor de pahar). Şi nu cumva să îndrăznească să-şi ridice nasul din spatele ulucilor până nu a fost iertată de păcate şi a ajuns matriarhă de clan.

Desigur, bărbaţii sunt nevinovaţi. Înjeri pe pământ, mâncu-i-ar mama! Mama Tiamat, dacă se poate. Ei doar se aflau în trecere şi au fost duşi în ispită de carnea fragedă aflată la vedere, aşa că e datoria noastră morală, de buni creştini, să-i iertăm şi să le mai dăm o şansă. Poate, cine ştie, vor trece în grupa superioară şi vor mai ucide o studentă japoneză sau de oriunde, să avem cui ne mândri cu virtuţile noastre strămoşeşti.Citiţi şi

Vor inelul și vor statutul

Ce v-ar putea face niște domni, dragi bărbați

O femeie știe întotdeauna când altă femeie minte

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,569 views
Tag-uri: , , ,

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro