16 august, 12:38, ora României – Luna Nouă în Leu (horoscop)

16 August 2023

Cum Luna Nouă este asociată cu noi începuturi, în semnul de foc al Leului, aceste începuturi trebuie să fie îndrăznețe, luminoase, mărețe, regale. Oportunitățile acestei lunații sunt legate de iubire, povești de dagoste, plăceri, copii, distracție, creativitate personală, speculații, mândrie, faimă, educație, moralitate.

Lună Nouă cu o magie reală în ea

Ea are potențialul de a arunca o anumită rezistență și încăpățânare în noi. Leul reprezintă și copilul nostru interior și este important să acordăm atenție acestei părți din noi, deoarece ne ghidează foarte bine. Copiii își urmează în mod natural plăcerile, nevoile, iubirea. Acum, putem onora copilul nostru interior recunoscând în mod natural când o situație sau o relație ne face să ne simțim fericiți, bucuroși și când avem un sentiment de teamă, de greutate. Suntem încurajați să ne apreciem mai mult, să exprimăm ceea ce suntem cu adevărat, să fim cu mintea deschisă și să dăm drumul îndoielilor și criticilor permanente la adresa noastră. Optimismul, curajul și entuziasmul sunt darurile magice ale acestei lunații pentru ca noi să începem să ne exprimăm asemenea soarelui, cu căldură și bunăvoința față de noi înșine, dar și față de cei din jur.

Luna Nouă pe gradul 23:17 activează energia lui Venus retrogradă pe gradul 19 Leu

Sub această influență, avem posibilitatea să facem schimbări în modul în care ne auzim copilul interior, îl iubim și prețuim. Viața este prea scurtă pentru a socoti tot timpul greșelile trecutului. Avem șansa de a începe să facem schimbări, să ne trezim „copilul interior” și să găsim modalități de a ne exprimă creativ.

Venus este planeta iubirii, frumuseții, relațiilor, banilor și a lucrurilor pe care le prețuim. Această aliniere cosmică poate aduce momente de trezire în jurul acestor zone ale vieții noastre.

Uranus în Taur perturbă în stilul lui unic acest spectacol astral magic. Pătratul Lunii Noi cu Uranus aduce instabilitate, neliniște, schimbări bruște, impulsivitate, comportament imprevizibil, surprize, rebeliune, schimbări rapide de direcție. Chiar nu este un moment bun pentru a ne lasă ghidați de ego, mândrie, încăpățânare. Cel mai bine ar fi să fim flexibili, inventivi, creativi, să fim iubire. Să facem ceva creativ, să ne învioram, să ne deschidem inima, să fim generoși, să ne iubim și prețuim pe noi înșine, să ne răsfățăm, să ne bucurăm de viață. Atât Leul cât și Taurul sunt semne fixe, care tind să evite schimbarea. Dar în timpul acestei lunații, fulgerul care vine de la Uranus indică o reajustare bruscă.

Citiți Horoscopul Lunii Noi din Leu de pe 16 august 2023.

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

13 noiembrie 2023, 11:27 – Lună Nouă în Scorpion și mesajele ei pentru fiecare zodie (horoscop)

Eclipsa parțială de Lună în Taur este o lună plină foarte puternică (horoscop)

Mercur în mers direct prin Scorpion! Avem horoscopul acestui tranzit

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro