20 octombrie 2021: Luna Plină în Berbec și mesajele ei pe zodii

20 October 2021

Lună Plină, ploaie de stele. Încheiem o etapă azi, iar etapa asta a început acum 6 luni.

Gândește-te la ce ai inceput după jumatatea lui aprilie și adună fructele… sau închide ușa în urma ta.

(Andreea Ionescu)

Luna Plină din 20 octombrie 2020 are loc cu Luna pe gradul 27:26 Berbec și Soarele pe gradul 27:26 Balanță cu un maxim în jurul orei 17:54, ora României.  În cuvinte simple, Luna Plină este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semănat, suntem forțați să acționăm, să schimbăm condițiile care nu ne satisfac, atât lăuntric cât și în exterior.

Odată cu Luna Plină în Berbec ne întâlnim de fapt cu polaritatea Berbec –Balanță, un duo astral ce se referă la atingerea echilibrului delicat dintre sinele nostru (Berbec) și ceilalți (Balanță). Polaritatea Berbec-Balanță este despre relațîi, relația mea cu mine însămi, cu divinitatea din mine -Berbec și relația mea cu ceilalți-Balanță. Berbecul este steaua înflăcărată și impulsivă( Marte este șeful lui!) în timp ce Balanța caută să echilibreze lucrurile, să facă parte dintr-un grup și urăște să ia decizii (aici conduce frumoasă noastră Venus). Berbecul începe o lupta (semn de foc) în timp ce Balanța încearcă să se strecoare printre conflicte, nu vrea să participe la ele (semn de aer). Dacă Berbecul este despre autoafirmare, prin Balanță devenim conștienți de necesitatea relațiilor și a tot ceea ce vine cu menținerea acestora – compromis, negociere, diplomație, grație și echilibru. Berbecul este o energie de foc, dinamică și orientată în permanentă spre acțiune, lupte, noutate. Balanța este o energie de aer, cardinală și este adepta păcii, armoniei, echilibrului, corectitudinii și frumuseții.

Această luna plină ne îndeamnă să găsim un echilibru între satisfacerea nevoilor noastre personale și satisfacerea nevoilor celuilalt, între independență și dependență, între autonomie și prea multă nevoie de companie. Problemele adunate de-a lungul timpul în relații vor fi în fruntea mesajelor acestei luni pline. Berbecul este războinicul arhetipal, pionierul, luptătorul curajos. Acesta este semnul independenței și al conducerii, al afirmării de sine și al vitejiei. Iar Soarele în Balanță ce aprinde magic Luna în Berbec poate evidenția dezechilibrele în orice fel de relație, în special relația cu noi înșine, luminând acea parte din noi care să ne trezească, să ne armonizez cu noi înșine, dar și cu ceilalți.

Toți greșim, dar Universul are metodele lui de a corecta greșelile noastre, iar o Luna Plină este o lampă cerească ce ne ajută să vedem mai bine unde am greșit, unde am făcut lucrurile din furie, din neatenție, din dorința de a ne hrăni doar egoul nostru uitând de cei din jur.

Lună plină la Luvru

Marea lecție adusă de această lunație este despre cooperare, un nou mod de a fi, care în mod inevitabil dă naștere unui nou mod de a face lucrurile, de a relaționa, de a-i accepta pe ceilalți așa cum sunt. Marea cerință a acestei lunații este de a găsi un echilibru între autonomie (berbec) și dependență de ceilalți (balanță), între nevoile personale și nevoile celorlalți. Problemele personale, de încredere, de curaj, de independență, pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbări majore legate de relațiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntări sau ruperea unei relații existente, dușmănii care se pot manifestă deschis.

Mă iubesc și mă accept așa cum sunt (Berbec), îi iubesc și îi accept pe cei din jur așa cum sunt, le accept deciziile (Balanță), echilibrează viață noastră. Putem scăpa de un mod vechi de a fi, de comportamente vechi, de convingeri și atitudini vechi, de relații care stau în calea creșterii noastre.

Luna Plină în Berbec, adică opoziția dintre Luna în Berbec și Soarele în Balanță, activează casele I-VII, case naturale ale berbecului și balanței, dublând astfel mesajul către noi. O Luna Plină în Berbec și în casa I (casă naturală a berbecului)  devine un moment important pentru a ne alinia la adevărată misiune a vieții noastre, face o mare lumină asupra scopului real al unicității noastre. Berbecul este despre a avea curaj să ne ridicăm în picioare și să acționăm după propriile convingeri, de a fi cine suntem cu adevărat. Această luna plină ne oferă posibilitatea de a înțelege scopul nostru de a fi aici pe pământ. Acesta este un moment pentru a fi curajoși și să avem încredere în instinctele și în intuiția noastră.

(…)

Luna Plină deschide un portal energetic pentru a ne înțelege pe noi înșine la un nivel mai profund. Procedând astfel, găsim răspunsuri fără efort. Și foarte important, să ne ascultăm  nevoile, să învățăm să spunem NU.

Această Luna plină devine și mai provocatoare prin aportul lui Marte în Balanță și prin aspectul de careu cu Pluto în Capricorn. Calmul nostru, relațiile noastre, sunt testate. Este foarte important să acționăm și să vorbim cu răbdare, să ne legăm de proverbul: ”Când eșți furios, închide gura”. Nu grăbi lucrurile, nu este cel mai bun timp pentru curse de Formula 1, nu grăbi procesul. Și în același timp să căutăm echilibrul, pacea în noi, așa suntem protejați.

Să fiți binecuvântați!”

Mulțumim, Adriana Tudosă!

Citiți și Luna Plină în  Berbec și zodiile Citiţi şi

Luna plină în Scorpion din 24 aprilie 2024 este despre LOIALITATE

8 aprilie 2024 – eclipsă totală de Soare în Berbec

Eclipsa de Lună în Balanță din 25 martie 2024, ora 9:00 (horoscop)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro