31 august 2023, ora 4:35, SUPER LUNĂ PLINĂ ALBASTRĂ ÎN PEȘTI

30 August 2023

Luna Plină din 31 august 2023 are loc cu Luna pe gradul 7:25 Pești și Soarele pe gradul 7:25 Fecioară, cu un maxim în jurul orei 4:35, ora României și apare plină cu o zi înainte și încă o zi după. Această Lună plină în Pești este considerată o super lună plină albastră deoarece apare în aceeași lună calendaristică cu o altă lună plină, fenomen care se repetă la 2-3 ani. Prima lună plină din august a fost cea din Vărsător pe 1 august. Super Lună înseamnă că Luna orbitează mai aproape de Pământ, are un aspect mai strălucitor și efecte energetice mai mari. 

Ca ultim semn al zodiacului, semnul Pești se referă la sfârșituri și tranziții, ceea ce înseamnă că situațiile din viața noastră care nu sunt rezolvate pot primi un răspuns, un verdict, o avertizare, o magie. Situațiile de viață tulburi, misterioase, ciudate și complicate tind să se manifeste mai puternic. Ideile fanteziste și planurile prost concepute cad pe marginea drumului. Ceea ce simțim nu poate fi ignorat de mintea rațională. Putem folosi această energie magică pentru a ne vindeca rănile străvechi, pentru a găsi noi modalități de a rezolva problemele vechi și pentru a ne atinge obiectivele. Trebuie să permitem fluidității acestei lunații de apă să ne schimbe direcția, să fim flexibili astfel încât să alegem acțiunile necesare evoluției noastre.

Vechile amintiri ar putea reapărea acum, care pur și simplu trebuie să fie recunoscute. Procedând astfel, ne putem curăța o parte din karma, recunoscând orice tipare care nu trebuie repetate. Să permitem acestei lunații să ne ajute să procesăm și curățăm emoțiile și gândurile care ne îngreunează viața.

Să ne conectăm cu scânteia Dumnezeiască din noi. Peștii guvernează firul invizibil care leagă totul și pe toți. În ciuda tensiunilor, există și o magie puternic transformatoare.

Ori de câte ori Luna se află în Pești, valul dintre lumea fizică și spirituală este mai subțire – așa că ar trebui să acordăm o atenție deosebită viselor, sincronicităților sau oricăror intuiții neașteptate, aparent ieșite de nicăieri.

Iertarea este divină. Luna plină în Pești este plină de compasiune și deschide calea pentru o vindecare profundă și sufletească. În mod neașteptat, s-ar putea să vedem un „inamic” într-o lumină foarte umană. Deși nu trebuie să acceptăm greșelile altora, este posibil să găsim un punct de iertare în inima noastră. Să fim buni și cu noi înșine, să ne promitem să ne oferim zilnic o doză de bunătate.

***

Cu Luna Plină pe gradul 7:25 Pești, cei născuți în jurul datelor de 31 septembrie, 31 martie, 30 iunie, 30 decembrie (semnele mutabile Pești, Fecioară, Gemeni, Săgetători), vor simți influența acestei energii mult mai puternic decât ceilalți; acest lucru este valabil și dacă aveți axele principale adică ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planetă personală în jurul gradelor 8 Pești, Fecioară, Săgetător, Gemeni.

Horoscopul Lunii Pline în Pești

Mulțumim, Adriana Tudosă!Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro