4Femina, 4 you

31 October 2011

4După două săptămâni nedormite, cearcăne adânci și imagini terifiante cu  biberoane printre foi de examene și seminarii, mi-am făcut testul de sarcină. Negativ. Am răsuflat ușurată, în următorul minut mi-am făcut programare la ginecolog și am ales pilula contraceptivă. Asta se întâmpla acum 5 ani. Astăzi, lucrurile nu s-au schimbat prea mult, dar a fost nevoie de experiențe pentru a ajunge la această concluzie.

Ce viață! Fără grija prezervativului, fără întreruperi nedorite în mijlocul pasiunii înflăcărate. Doar cu grija acelei pastiluțe înghițite o dată pe zi. Ce poate merge rău, mă întrebam liniștită. După două luni însă acul cântarului urcase vertiginos, eu dezvoltasem o pasiune nebună pentru crema de ciocolată pe pâine, eram la fel de pufoasă ca plăcințica de la micul dejun, iar interesul pentru dormitorul cândva răvăşit de pasiune scăzuse îngrijorător.

În următoarele două luni situația s-a agravat prin crize grave de PMS din care partenerul de viață ieșea mai istovit decât după orice maraton sexual. Explicația a venit firesc din partea prietenelor: pilula e de vină. De ce? Pentru că acei hormoni care mă fereau de sarcina nedorită loveau în alte părți ale organismului, iar hormonii mei o luaseră razna şi ficatul meu se resimţea. Fără să mai stau pe gânduri am renunțat la pastile, am ales alte metode contraceptive și au reînceput emoțiile și nopțile nedormite. Până de curând, însă, când am aflat de 4Femina: unsupliment care înlătură efectele secundare ale contraceptivelor orale, atât de neplăcute. Printr-o combinație de acid folic, crom, guarana, pulbere de anghinare, extract de urzică și de ceai verde, 4Femina promite să îmbunătățească starea organismului fără a adăuga kilograme, fără retenţie de apă, fără a suprasolicita ficatul și fără a reduce pofta de sex,şi se ţinede promisiune. Patru dintr-o lovitură! So, back to pills şi liber la orgasme, fără bătăi de cap! Cine mai dorește? 🙂Citiţi şi

15 ianuarie, cea mai deprimantă zi din 2024. Pe bune?

Ziua orgasmului feminin

Un bărbat îndrăgostit cu ciocolată, vă rog!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro