5-6 Mai | #maiDichisar – Târg de primăvară mai fun, mai fresh, mai dichisit

20 April 2018

Pe 5 și 6 mai, în spațiul extins al Impact Hub București din Timpuri Noi Square, Clădirea 2, etajul 1, de la 10:00 la 20:00 își deschide porțile cel mai mare târg de design și handmade, Dichisar, ajuns la cea de-a 12-a ediție.

Târgul de primăvară din primul weekend al lunii mai este o invitație la relaxare cu prietenii, alături de care te bucuri de fun, food și shopping alternativ. Nu lipsește nici muzica, iar bunătățile te tentează la fiecare pas.

Mai multe detalii pe evenimentul Facebook

Dichisar - 5-6 MAI 2018 - afis

Peste 90 dintre cei mai iscusiți creatori români

Peste 90 de artizani talentați așteaptă cu drag și emoții, la #maiDichisar, să își facă cunoscute creațiile și să-ți ofere posibilitatea de a pleca acasă cu mici opere de artă.

dichisar-covers_3

Brunch & Coffee de weekend cu toți prietenii

Dacă e weekend, alarma e oprită și ai dat skip micului dejun, nu-i nimic. #maiDichisar te așteaptă cu un brunch de zile mari oferit de Trofic, iar Origo prepară cafea de specialitate pe care o poți savura în tihnă alături de prieteni și alți iubitori de creativitate 100% românească.

Tarte decadente, ciocolată ca-n filme și alte delicii fără rușine

Ca și cum dieta nu ne este suficient testată, la #maiDichisar te poți înfrupta din bunătăți pe tot parcursul weekendului. Asta desigur, ca să ai energie pentru shopping 🙂

Participa pe Facebook pentru a afla noutăți

dichisar-covers_2

Despre seria de evenimente #Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc fun și relaxat. #Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de designeri tineri foarte atent selecționați + activități extra din zona beauty&lifestyle. Începând din 2018, este cel mai mare târg de design și handmade din România, găzduind creațiile a peste 90 de creatori la fiecare ediție.

dichisar-covers_1Citiţi şi

O lume pentru care transportul contează prea puţin, câtă vreme destinaţia este aceeaşi

Mini-festivalul de familie “Grădina cu Artiști”, de două ori mai mare și mai creativ

Ce găsim weekend-ul acesta la Dichisar de Toamnă – Recomandări cu dichis

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro