7 mai, ora 13:45 – Lună plină în Scorpion – primim ceea ce dăm

7 May 2020

“Deci nu vă temeți de ei, căci nimic nu este acoperit care să nu iasă la iveală și nimic ascuns care să nu ajungă cunoscut.” Matei 10:26

În faza de Luna Plină, cele două Luminării sunt în opoziție, în cazul nostru, Luna se află pe gradul 17:20 Scorpion, iar Soarele se află în pe gradul  17:20 Taur. În limbaj astrologic, Luna Plină este apogeul unor acțiuni începute în trecut (28 octombrie 2019, când a fost luna nouă în Scorpion), acuma putem culege roade frumoase, putem străluci sau putem conștientiza că eșecul unei acțiuni nu este decât rezultaul unei alegeri greșite. În cuvinte simple,  O Luna Plină lumineaza problemele care există deja, care nu au fost rezolvate sau care au fost rezolvate, dar în dezacord cu cerințele divine. În același timp, o Luna Plină poate fi aducătoare de bonusuri substanțiale, dacă le merităm.

Polaritata Scorpion-Taur se ocupă de echilibrarea unor energii ce au în comun preocuparea pentru bani, valori, control, sexualitate, senzualitate, putere, încăpățânare extremă. Dacă Taurul se ocupă de tot ce are o formă concretă, de tot ce este al meu (verbul caracteristic taurului este a avea), de puterea personală, posesii și statut, Scorpionul se ocupă de tot ce este al celuilalt, de manipularea și controlul celorlalți, de puterea colectivă, de posesiuni comune, afaceri, distrugerea formei, schimbare și transformare profundă (verbul caracteristic este a dori). Dacă Taurul este atras de lucrurile simple, tangibile în viață, Scorpionul este atras de mistere, secrete, înșelăciuni, fraude, bani mulți, controlul și manipularea celorlalți, experiențe intense, petrece mult timp observând totul dintr-un colț ales de el. Fiecare energie dezvoltată în defavoarea celeilalte produce un dezechilibru, iar Luna Plină ne arată într-un mod destul de emoțional ce am dezvoltat prea mult și am dezechilibrat viața noastră. În mod ideal, aceste energii sunt în echilibru, dar viața pe pământ este trăită aproape în permanentă prin dezechilibre relaționale, financiare, emoționale. Această Luna Plină face o mare lumină pe conflictele emoționale din interiorul nostru și ne poate ajută să le vindecăm, curățăm, eliminăm. Este cel mai bun moment pentru a înțelege cauza dezechilibrelor emoționale, a problemelor financiare, a tot ceea ce ne afectează sufletul.

Horoscopul pentru Luna plină în Scorpion din 7 mai, aici

Ca atare, tema acestei lunații este despre echilibrarea acestor energii Taur și Scorpion prin descoperirea blocajelor, relațiilor, ideilor, obsesiilor, dorințelor, valorilor materiale, misterelor, manipulărilor, otrăvurilor care ne țin pe loc și ne împiedică să avansăm. Nu trebuie să uităm că ambele semne sunt extrem de încăpățânate, inflexibile și nu pot face compromisuri în cazul unui dezacord puternic. Dar marea lecție a acestei lunatii este despre renunțarea la control, să învățăm că arta compromisului nu înseamnă neapărat înfrângere, detronare.  Luna Plină în  Scorpion, “aprinsă, luminată, electrizată” de Soarele în Taur, va aduce în lumină motivațiile ascunse, temerile îngropate, rănile vechi, luptele ascunse pentru putere, bani. Această Luna Plină ne îndeamnă să descoperim propria noastră putere, anunțându-ne că este un moment excelent pentru a scăpa de temeri și obiceiuri vechi care limitează într-un fel dezvoltarea noastră. Tot ce ține de taxe, bani, resurse comune, împrumuturi bancare, probleme de intimitate, cercetare, auto-examinare, lupte pentru putere, manipulări din umbră, răzbunări, trădări, agresivitate sunt energizate în următoarea perioadă. Cum Scorpionul este profund interesat de descoperirea adevărului, Luna Plină în Scorpion adoră să ajungă la adevărul lucrurilor și ne ajută să descoperim și să descifrăm esența din spatele lucrurilor într-un mod rapid și eficient. Avem de partea noastră o Lumină care ne ajută să privim lucrurile în mod realist și să evaluăm ceea ce se întâmplă cu adevărat, să vedem cine și de ce trimit asupra noastră fel de fel de otrăvuri, să-i vedem pe ceilalți așa cum sunt cu adevărat. Scorpionul reglementează, de asemenea, probleme legate de viață, moarte, transformare, intimitate, relații, distrugere, reînnoire și regenerare. Iar Luna Plină în Scorpion amplifică situațiile de criză, deciziile de viață și de moarte, serviciile de urgență, transformările profunde, renașterea din propria cenușă (reînvie mitul păsării phoenix). În același timp, Luna Plină în Scorpion ne ajută în orice circumstanță care necesită reconstrucție, reînnoire și reformă. Această Luna în Scorpion răsplătește răbdarea, capacitatea noastră de a face față încercărilor și testelor vieții, refuzul de a admite înfrângerea, biruința asupra planurilor otrăvitoare ale unora care vor să ne manipuleze, controleze, speranța în mai bine.

Nu este un timp ușor, dar așa cum spune Apostolul Pavel, “Bucurați-vă în nădejde. Fiți răbdători în necaz. Stăruiți în rugăciune.” Romani 12:12

Indiferent că avem speranță cerească sau pământească, Luna Plină în Scorpion recompensează fidelitatea noastră în încercări, credința în Dumnezeu.

Continuarea, aici

Mulți pot crede că pot face orice, că pot manipula și controla orice, dar această Luna plină în Scorpion cunoaște totul, răsplătește binele și condamnă răutatea.

Într-un fel, o Luna Plină poate fi privită că o lege a karmei care funcționează neîntrerupt; dacă ai bârfit, mințit, înșelat, otrăvit, fraudat, falsificat, trădat, manipulat, vei fi bârfit, mințit, înșelat, otrăvit, trădat, manipulat, primim ceea ce dăm, este o lege universală aplicată tuturor, nimeni nu poate fugi de această lege. Este cel mai bun moment pentru situațiile care au nevoie de tranformare, pentru reînnoirea unui proiect vechi, pentru oprirea unor situații emoționale nesănătoase. Este timpul să ieșim din închisorile închipuite ca bune pentru dezvoltarea noastră, să ieșim în lumină, să ne iubim și temerile, așa ele își vor diminua stăpânirea asupra noastră. Așa ne aducem aminte că suntem mai puternici decât orice problema sau obstacol care ne iese în cale. Să renunțăm la gândirea negativă, să ne legăm doar de bine, doar de ceea ce funcționează bine, de speranță, de Dumnezeu.

Rugăciunea Lunii Pline în Scorpion

Sfinți Arhangheli, Sfinți Heruvimi, Sfinți Serafimi, Sfinți Îngeri ai lui Dumnezeu, Sfinți Ierarhi iubiți de Dumnezeu, cutremurați-i pe dușmanii noștri cu frică de Dumnezeu. Cutremurați-le tuturor dușmanilor, clevetitorilor, înșelătorilor și uneltitorilor noștri  planurile malefice, și trimiteți la ei legiuni de Îngeri și Entități Benefice care să-i oprească, să-i dojenească și să le închidă drumurile către noi. Mulțumesc, Mulțumesc, Mulțumesc.

Fie că Lumina divină să vă ghideze mereu!Citiţi şi

Povestea care nu ar fi trebuit să fie scrisă așa

Regina Brett – 50 de lecții de viață

Pentru toate femeile de 60+, pardon, pentru toate femeile :)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro