80% dintre femei mimează orgasmul pentru că 80% dintre bărbați mimează preludiul

20 January 2017

Mulți bărbați au percepția că feministele (deși aici sunt multe curente) sunt niște frustrate, care nu au parte de sex din cauza atitudinii lor față de bărbați. Vorba unui banc: „80% dintre femei mimează orgasmul pentru că 80% dintre bărbați mimează preludiul”.

Deși fiecare femeie este diferită, hai să detaliem un pic niște scheme pentru obținerea maximumului de satisfacție! E bine știut că cel mai mare organ sexual este creierul, așa că, hai să ne jucăm! Totul începe cu destinderea la o cină frugală, cu un pahar de vin, luată pe îndelete, timp în care discuți, râzi, eventual asculți muzică sau vezi o comedie (evident, copiii sunt în vizită la vecini!). Preludiul poate începe înainte de a intra în dormitor, ca și dezbrăcatul lent, fiecare pe celălalt sau pe sine, dar neapărat pe rând. Acțiunea poate demara lent…

sara-longman-sex-scene-top

Altă dată, poți schimba decorul: închiriezi un apartament destinat plăcerilor clandestine cu ora (e plin OLX-ul de astfel de anunțuri, semn că piața merge foarte bine), imaginându-ți că sunteți amanți – asta dacă soțul nu ține să spună că e împreună cu soția, de parcă îl crede cineva, dar îți omoară ție fantezia! Sau te poți duce la un bar și te prefaci că te lași agățată de un necunoscut (tot soțul tău, da?). Poate avea altă profesie de fiecare dată, în funție de ce ai tu sau el chef… Fiecare cu propriile fantezii, cu cât mai multe, cu atât mai bine!

Dar dacă de fiecare dată sexul începe după ce ai fost bătut la cap cu fraze de tipul „noi când o mai facem?” sau „tu tot timpul ești obosită”, să nu te miri că libidoul ei este la pământ… E doar plictisită și tot ce îi rămâne de făcut este să-și imagineze că azi o vizitează Brad Pitt, mâine Orlando Bloom ș.a.m.d. E mai ușor când vin ideile din două părți! S-ar putea să constați că feministele sunt niște femei foarte mișto, dacă reușești să comunici cu ele!

Guest post by Cris

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Prea mult e uneori prea mult

Dar dacă este mai mic de înălțime? Dar dacă este divorțat? Dacă e urât, sau prost, sau faianțar?

Sex, droguri și capitalism în Londra – Industry

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro