Ai fi zis că sunt cel puțin Meghan și Prințul Harry

21 November 2018

– continuare de aici

Cum spuneam… Nu știam pe atunci că, anual, fiecare dintre ei venea la revelion cu o nouă achiziție. Iar eu eram noua lui achiziție. Mă cunoscuse la momentul potrivit, moment în care el își căuta o nouă iubită, provizorie, cu care să facă furori. Probabil că asta a fost șansa sau neșansa mea, depinde cum vrei să privești întreaga situație.

Petrecerea de revelion urma să aibă loc la un restaurant de lux pe care îl închiriaseră în exclusivitate pentru noi. Procedau mereu la fel, schimbând doar localul. Anul acela au fost însă cât se poate de inspirați. Decorul rafinat, cu ușoare accente retro, lumile blânde, muzica inspirată și servirea ireproșabilă ne-au făcut să ne simțim regi și regine. Cel puțin în prima parte a serii.

cuplu 7

Recunosc că, de cum am ajuns, nu am putut să nu remarc că absolut toate iubitele prietenilor lui erau foarte, dar foarte frumoase. Cu greu ai fi putut alege una… Dar nu numai frumoase. Am făcut cunoștință. Femei din toate domeniile, femei cu performanțe profesionale de invidiat. Rarități, cu alte cuvinte. M-am gândit, râzând inocent în sufletul meu, că eu aș putea fi excepția de la regulă, pentru că nu mă consideram, cu toate pregătirile mele timpurii, nici la fel de frumoasă și nici la fel de performantă în plan profesional, așa cum erau ele. Sau poate sufeream de o modestie prost înțeleasă. În orice caz, părea să fie o noapte cu totul aparte și o petrecere a elitei la care am avut acces doar pentru că planetele s-au aliniat cu foarte mult zel.

Pe măsură ce timpul trecea și stânjeneala inevitabilă a începutului se topea în paharele zvelte, bărbații păreau mai agitați, toți cu ochii pe ceas. Frumoase ceasuri, nu am ce zice, am observat iarăși eu, complet paralelă cu realitatea lor, a bărbaților, nu aș putea alege quartz vs. automatice, dar ei nu ca să le admire le consultau atât de des, ci pentru că întârzia, se pare, ultimul dintre prieteni și nu se face să pășești în alt an, așa, fără toată lumea și fără ca ei să hotărască cine dintre ei a adus cea mai bună partidă.

Până la urmă, cu nici măcar o oră înainte de sosirea Noului An, au ajuns și ei. Lăsându-se așteptați, ai fi zis că sunt cel puțin Meghan și Prințul Harry, dar, și ei dacă ar fi fost, iubitul meu nu ar fi făcut niște ochi mai mari, nu s-ar fi înroșit mai brusc și nu l-ar fi apucat un acces de tuse mai puternic, așa cum s-a întâmplat în clipa când a dat cu ochii de femeia ce strălucea la brațul prietenului lui.

– citește continuarea aiciCitiţi şi

Mi-e dor să mă iubească și pe mine cineva

5 aspecte de care să ții cont în alegerea unui balsam de păr

Ce conține vaccinul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro