Ai uitat când le-ai purtat? E clar, sunt de donat!

25 April 2019

Din 24 aprilie până pe 19 mai, în Promenada, la etajul I, lângă Intersport, va fi deschis magazinul gol, The Empty Shop – ediția a II-a.  Poate vă întrebați ce nume de magazin mai e și ăsta și de ce i se face atâta publicitate. Pentru că rafturile lui sunt goale doar la început. Treptat, ele se umplu cu haine pentru adulți și copii, haine noi sau folosite, dar curate și în stare bună. Din donații. Toate hainele vor fi sortate, curățate și vor ajunge la familii cu situații grele și la copii cu risc mare de abandon școlar. În 2018, 10.000 de oameni au umplut rafturile Empty Shop, 6.700 de familii au fost ajutate, hainele ajungând la peste 28.000 de oameni din zone sărace.

Sigur ați făcut ordine prin dulapuri de când s-a încălzit vremea și sigur ați dat de haine, ale voastre sau ale copiilor, pe care nu le-ați mai îmbrăcat demult, dar care sunt bune de purtat. Sortați ce prisosește împreună cu copiii și povestiți-le ce aveți de gând să faceți. Va fi o lecție despre generozitate pe care n-o vor uita. Și dacă chiar nu găsiți nimic de dat, pentru că practicați des generozitatea, poate când mergeți în Promenada la cumpărături, mai luați și o hăinuță nouă de dar. 🙂 Rețineți, doar haine pot fi donate.

Parteneri în această campanie generoasă sunt OMO România, Coccolino România și Crucea Roșie Română.Citiţi şi

Cum poți avea mai multe ținute din mai puține haine

Garderoba capsulă: cum o alcătuieşti

Despre vizita de patru zile a fenomenalului Le Corbusier în România

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro