Alte propuneri indecente

17 December 2012

Hărţuiri de toate felurile şi pentru toate gusturile nebuneşti, altare de rugăciune, păpuşi voodoo. Cine ştie câte s-or mai face ca oamenii normali să creadă că ajung mai aproape de „zeităţi”. Şi nu de cele de prin cărţi şi legende, ci de cele de aici, aproape, la o aruncătură de bilet la film sau abonament la cablu. Şi cum e plină lumea de îndrăzneţi, să aflăm cam ce le dă prin minte fanilor şi cum reuşesc ei să le facă pe staruri să se ascundă bine-bine în spatele bodyguarzilor anti-glonţ din dotare, înalţi cât şifonierele.

Ştim şi noi filmul cu Demi Moore în care Robert Redford îi dă bani soţului femeii (şi ce bani…) pentru o singură noapte cu ea. Iacătă că şi în realitate se aprind beculeţe de felul ăsta când conturile sunt pline şi n-ai ce face cu banii. Britney Spears e una dintre Demi-uri, căci a primit prin 2000, când abia se lansase, propunerea unei nopţi fierbinţi contra sumei de 7,5 milioane de dolari. I-a zis atunci omului că e dezgustător şi l-a refuzat. Noi am zice, acum, după toate peripeţiile ei, că era mai degrabă vizionar şi voia să-i facă în avans un bine, dar deh…

Şi modelul britanic Kelly Brooks a trebuit să refuze un Robert de origine franceză, care i-a strecurat în mână un cec de un milion de dolari la un eveniment, în timpul unei şedinţe foto. Şi i-a propus să faire lamour, dar fata nu l-a vrut. Că doar ştim cum nu se au la inimă englezii şi francezii. Ar fi fost culmea.

Rămânem tot în domeniu şi în zonă şi aflăm că Susan Boyle, femeia care i-a lăsat laţi şi lungi cu vocea ei pe conaţionalii lui Kelly-de-mai-sus la concursul Englezii au talent, nu a trăit încă fiorii primei nopţi de dragoste. S-a oferit aşadar cineva să o ajute să treacă pragul contra a un milion de lire (plătiţi ei, nu de ea). Dar să-l treacă într-un film pentru adulţi. În care, probabil ar fi urmat să şi cânte. N-a fost să fie.

Şi Pippa Middleton, sora ducesei însărcinate a fost dorită într-un film „pe dezbrăcatelea”, pentru că a impresionat cu rotunjimile posteriorului afişat pe la evenimente. A impresionat de vreo 5 milioane de dolari, dar, bineînţeles, nici aici n-a fost să fie. În schimb, nu ştim cum se face, dar Pamela Anderson a fost plătită de un fan pentru… un pupic. Omul stătea alături de ea la o masă de poker şi, văzând-o cum pierde, s-a oferit să-i şteargă datoriile de vreo 250.000$ contra unei sărutări. Pamela nu doar că a acceptat, dar l-a şi luat de bărbat pentru vreo zi, că doar erau în Vegas. Fată recunoscătoare, ce să mai vorbim.

În schimb, tânăra şi neliniştita Lindsay Lohan a primit oferta de a-i fi şterse datoriile din partea unui… club de striptease. Nu ştiu ce e mai trist, că un club face mai mulţi bani decât o vedetă de la Hollywood, că acest club de care vorbim nu e unul de şahişti, sau că roşcovana nu a acceptat încă. Dar să nu zicem hop până nu sărim gardul.

Cât despre sfera matrimonial-paşnică a propunerilor obraznice, aici e probabil sacul Moşului plin. Printre cei care au fost luaţi pe sus să o menţionăm pe Charlize Theron, care a fost pusă în dificultate la o conferinţă de presă, când un ziarist a întrebat-o dacă vrea să-i fie soţie şi, dacă da, pe ce parte a patului doarme. Iar Simon Cowell, prezentatorul emisiunii care-a făcut-o celebră pe Susan Boyle, a fost cerut şi el de soţ, tocmai când anunţa că s-a logodit. Femeia a scris pe un banner „Ia-mă pe mine mai bine!” şi s-a aşezat într-un genunchi. Asta-i mai lipsea ego-ului masculin…

Iată deci că fanii au talent când vine vorba de propuneri. Mai ştiţi exemple, poate chiar de prin ograda noastră?Citiţi şi

Cu sau fără chiloți?

Neatingerile sunt cele mai erotice întâmplări

Cum stă treaba cu oamenii frumoși

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,824 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro