Am crezut că l-am vindecat

28 November 2017

Vreau să-l anunț că mă vindec de el exact cum te lepezi de Satana când botezi un prunc, de trei ori.

M-am lepădat și acum doi ani, dar nu a fost suficient ori nu am băut destulă agheasmă.

Profilul psihopatului (citiți aici): frumos (discutabil), galant, artist (închipuit) și îndrăgostit de mine, dar și de restul fostelor și viitoarelor victime.

Da!! Psihopatul meu se întoarce mereu, e ca un bumerang, la mine și la restul, ori pe rând, ori în același timp, depinde cât chef are.

cuplu alb negru

Te face să-i cerșești dragostea, deși nu excelează la niciun capitol, te joacă psihic, în ciuda experienței tale și vrea mereu mai mult de la tine.

Se naște frustrarea și sentimentul de vinovăție indus tot de el. De ce nu reușești să te bucuri de voi fără frică și dubiu? Pentru că nu te lasă și orice urmă de încredere pe care o arăți reușește să o transforme în neîncredere, sunteți într-o roată de hamster în continuă mișcare și fără echilibru. Te simți epuizată, cedezi și o iei de la capăt următoarea zi. Antrenament de trupe SWAT.

Am crezut în ultimii doi ani că l-am vindecat, utilizând diverse trucuri, pentru a evita să mai ia legătura cu foste sau posibile viitoare victime, dacă ați ști, fetelor, cât bine v-am făcut…

Până când s-a trezit ea, prima victimă sau cea care a născut profilul lui de psihopat, să-l caute prin puținele canale de comunicare rămase libere.

Game on, psihopatul meu e plecat la vânătoare, eu, între timp, mă vindec și cu părere de rău vă anunț că nu dau un nume, vreau să-și găsească o victimă nouă, un soldățel de tun ca mine, care să vrea să-l schimbe, să am și eu timp să trăiesc până se întoarce și poate beau mai multă agheasmă.

Noroc, oriunde ai fi, rămâi acolo!

Guest post by Elena

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

S-a oprit planeta. A coborât cineva?

Tata știe mai bine!

Două cărți pentru vremurile pe care le trăim

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro