Are femeia asta vreo șansă?

30 March 2016

Clotilde Armand, născută în Franţa, căsătorită cu matematicianul Sergiu Moroianu şi devenită cetăţean român în 2015, este manager Egis România şi inginer cu studii la Massachussetts Institute of Technology şi Ecole Centrale din Paris. Este însă gata să renunţe la cariera sa de succes pentru a se dedica administrării „în mod profesionist a primăriei Sectorului 1”. Ieri, la o întrunire unde nu a fost prezentă nicio televiziune, Clotilde şi-a lansat candidatura pentru primăria Sectorului 1 din partea USB (Uniunea Salvaţi Bucureştiul), partid condus de Nicuşor Dan, candidat la rândul său pentru Primăria Capitalei.

clotilde armand2

Clotilde Armand

Evenimentul a avut loc în aer liber, lângă lacul Băneasa şi asta pentru că unul dintre punctele forte ale programului său este „Litoralul Bucureşti”: „Acest proiect este început de primarul Dem I. Dobrescu, a fost ideea regelui Carol, a fost finalizat în anii ’60 şi a fost, din păcate, distrus de neglijenţa autorităţilor din ultimii ani. Acest proiect este perfect realizabil atâta timp cât vom reface ceea ce a fost. Vrem să recreăm acest spaţiu de promenadă, de plajă, acest spaţiu verde şi de apă care traversează oraşul de la răsărit la apus. Este o comoară neexploatată”.

clotilde armand

Evenimentul de lansare al candidaturii lui Clotilde Armand pentru primăria Sectorului 1

Clotilde crede că experienţa sa ca manager o va ajuta să gestioneze eficient administraţia locală, ajutând astfel la transformarea Bucureştiului într-una „dintre cele mai agreabile capitale din Europa, cu o calitate a vieţii foarte bună de exemplu, mai bună chiar decât cea a Parisului”, unul dintre marile atuuri ale capitalei fiind criminalitatea redusă.

Ce şanse credeţi că are Clotilde să-i convingă pe bucureştenii sectorului 1 s-o aleagă în funcţia de primar? Cam tot atâtea câte a avut și Ion Rațiu când a candidat la Președinția României?… 🙁Citiţi şi

Jupiter retrograd în Scorpion pentru toate cele 12 zodii: Minerul și diamantul

Bătrânețea începe după 70 de ani!

Ce ne face să ne îndrăgostim

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
2,294 views

Your tuppence

 1. Adrian R / 30 March 2016 23:59

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro