Aș vrea să-i spun cum se va sfârși – groaznic! 

29 January 2023

Acum două zile am citit o poveste pe pagina Catchy despre o tipă care este căsătorită de 20 de ani și în același timp este amantă și iubitul ei este exact opusul soțului ei. Am înțeles că este o amantă foarte fericită, că nu o interesează nimic, și nici cum se va sfârși această poveste de dragoste.

Dacă îmi dă voie, aș vrea să-i spun cum se va sfârși – groaznic! Exact în aceeași situație am fost și eu… căsătorită de 25 de ani, am un copil mare, în treaba lui, și timp de șase ani am gustat tot, dar tot ce ține de iubire, dragoste, tandrețe.

Exact așa, în fiecare dimineață mă trezeam cu un mesaj de bună dimineața, seara, la fel, de noapte bună, peste zi vorbeam la telefon, îi trimiteam poze peste poze, cred că are sute de poze și din frumoasa mea, femeia mea, nu mă scotea.

Light hug by Susa Dosa

De câte ori făceam dragoste îmi spunea “te iubesc, ador să fac dragoste cu tine”. După ce plecam de la el mă sună și mă întreba: “iubito, ți-a plăcut cum te-am iubit?”. Normal că îmi plăcea, eram flamandă de fiecare dată, așteptam să merg la el să facem dragoste. La fiecare act aveam un orgasm că tremuram de plăcere. Într-adevăr, el era un bărbat divorțat, foarte viril, ar fi făcut sex în fiecare zi, de trei ori pe zi, dacă s-ar fi putut și ar fi dorit ca eu să divorțez, să fiu cu el.

Din păcate, aici vine problema. Eu nu puteam să divorțez așa de simplu. Mă gândeam tot timpul că el nu îmi poate oferi stabilitate și siguranță. Era divorțat de șase ani și nu avea nimic, stătea cu chirie, nu avea de gând să facă partaj, eu nu puteam concepe să merg în chirie și îmi era frică că nu voi avea confortul de acasă.

În ultimul an, m-am băgat în mai multe proiecte și nu mai puteam să merg tot timpul la el, dar tânjeam după el. Mă simțeam vinovată tot timpul și, crede-mă, cu el mă trezeam, cu el mă culcam în gând.

Totul a fost frumos până când am avut și cu soțul meu o ceartă zdravănă și am spus că divorțez. Dar când i-am scris iubitului meu că vreau să divorțez și să fim împreună am primit un mesaj care mi-a tăiat respirația: “să nu-mi mai îmi scrii niciodată, să nu mă mai cauți niciodată, am găsit pe cineva care îmi place și ai avut timp șase ani să divorțezi și e doar vina ta, eu nu sunt de vină, a fost alegerea ta, pe mine nu mă mai interesează”. Am simțit ca și cum ar fi dat cu mine de pământ, de toți pereții, din colț în colț. Am rămas mută.

De două luni sunt ruptă de realitate, mă târăsc să pot merge la serviciu, nu mai pot de dorul lui și totuși mă tot gândesc că e prea mare coincidența asta că mi s-au suprapus toate. Totuși eu cred că Dumnezeu mă iubește și a vrut să mă ferească de ceva rău.

Dar dacă îl iubești, cu orice risc, du-te cu el. Altfel îți va părea foarte rău, crede-mă. Eu aș da timpul înapoi și nu pot.

Aș vrea să mai adaug că în ultima perioadă am simțit că ceva nu mai este în regulă cu noi. Și mi-a și spus cu atâta mândrie și satisfacție că m-a înșelat de “n” ori, că nu mă așteaptă el pe mine. Un om care iubește așa înșală? Asta e trădare. Crede-mă că nu e ușor, dar de adunat trebuie să mă adun.

SimCitiţi şi

Părinți reglați emoțional, copii alfabetizați emoțional

Povestea care nu ar fi trebuit să fie scrisă așa

Dragostea e fiica ploii

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro