De ce ești fix opusul celui care doarme lângă mine de aproape 20 de ani?

4 September 2020

Bby, ar putea fi o poveste din aceea ca în filme, siropoasă si grețoasă. Dar aici noi suntem actorii și nu ne place genul acesta niciunuia. Așa că povestea noastră este periculoasă, încurcată, la fel ca noi, cu mii de suișuri și coborîșuri, cu pauze și regăsiri, dar plină de picanterii. Ne place să trăim periculos, în viteza a opta, ne place să ne chinuim unul pe altul, ne place să ne amăgim și să ne mințim.

Ne-am cunoscut întâmplător și am simțit din prima clipă că între noi va fi mai mult decât o relație de colegialitate. Pentru că orice interacțiune umană, în fond, este o relație, nu? Probabil zâmbetul meu ți-a dezvăluit asta, pentru că, dupa numai câteva mesaje, ajunseserăm să ne trimitem poze, oricât încercam eu să mă țin de tare. Mă acuzai mereu că mă las greu și că nu vreau să accept chimia care există între noi.

Știi ce sentimente ai trezit în mine? Ai dezmorțit femeia care uitase de ea, ai readus bestia la viață, m-ai făcut să mă simt iubită și dorită, și mai ales, să îmi doresc să fiu o versiune mai bună a mea. Schimbarea a fost radicală, toți cei din jurul meu observând cum înfloresc, cum zâmbesc, cum devin mai conștientă de valoarea mea. Și pentru toate astea, îți multumesc. La fel cum îți multumesc și pentru serile știute numai de noi doi, pentru mesajele care mă fac să tresar și pe care, deși le-am șters într-o secundă, le am întipărite pe retină, în creier și în inimă. Îți mulțumesc pentru că ai știut cum să mă iei, cum să mă ridici de unde eram și cum să mă faci să devin femeia care sunt acum. Pentru tot ce m-ai mințit și pentru tot ce mi-ai promis.

Probabil așa e viața asta, ironică, și îi place să ne râdă în nas. Căci altfel nu îmi explic de ce mi te-a scos în cale. De ce ești fix opusul celui care doarme lângă mine de aproape 20 de ani, dar reușești să mă faci să fiu mai bună cu mine, cu el, cu toți, decât am fost vreodată. De ce, deși nu mă ai, și nu mă vei avea niciodată, știi că sunt femeia ideală pentru tine. Nebună, copilaroasă, sensibilă, dezinhibată, grijulie, sexy, ironică, iubitoare, și iarăși nebună. Dar sunt nebuna ta și asta contează. A inimii tale, a minții tale, căci a ta, fizic, e aproape imposibil.

Îți iubesc zâmbetul și toate cuvintele ascunse în spatele tăcerii care se lasă între noi odată cu venirea weekendului. Îți iubesc ochii verzi și reci care m-au fascinat din prima clipă. Îți iubesc parfumul pe care l-am simțit atunci când m-ai luat în brațe și mi-ai zis să fugim departe. Îți iubesc aroganța și mândria care îți iese prin fiecare por, și siguranța pe care nu te sfiești să o afișezi la fiecare pas. Nu mă interesează cine ești, de unde vii, cui ai aparținut până acum, cine te-a iubit sau rănit. La fel cum nici pe tine nu te interesează nimic legat de trecutul meu sau de viața mea personală. Ne facem și rău și bine unul altuia, în același timp,

Știu că îmi analizezi fiecare poză, fiecare postare, fiecare pas. Aștepți cu aceeași nervozitate ca și mine orice motiv să ne putem întâlni. Mă minți și te minți că îți este ușor, că totul a devenit doar un joc, dar în fiecare seară, înainte să adormi, îmi urezi Somn ușor, bby. Să mă visezi. Pentru că ți-am pătruns sub piele, în carne, în suflet, în inimă, așa cum mi-ai pătruns și tu mie. Pentru că, deși nu avem o relație fizică, nu reușim niciunul să ne distanțăm și să ne rupem de ceea ce simțim și trăim. Nu știu cât va mai dura și cum se va termina, și nici nu îmi pasă. Important e că zâmbesc. Îți mulțumesc pentru că zâmbesc, bby,

Guest post by Anonim

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Cer cu vanilie

Nu mai vin, am hotărât ca asta e ultima dată

Am învățat că iubirea…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro