Atmosfera astrală NOIEMBRIE 2017: Acțiune în forță

1 November 2017

O lună foarte dinamică, orientată spre acțiune de anvergură. Poate fi vorba despre acțiuni un pic hazardate, acompaniate și de o mare dorință de aventură. Dacă în prima parte a lunii – cât Soarele se va afla în Semnul Scorpionului – vom fi mai introvertiți, mai discreți, tentați de a acționa mai ales la nivel mental sau în secret, în a doua parte vom simți nevoia de surle și trâmbițe pentru a ne anunța fiecare decizie sau mișcare.

Amestecul de stări, trăiri, senzații și emoții va fi dificil de controlat, însă nu imposibil. Energiile astrale ne predispun la schimbări de personalitate, la schimbarea mentalității vizavi de tot și toate.

Focul și Apa sunt foarte accentuate, deci ne vom confrunta din nou cu tot ce ține de ele: regimurile lor distorsionate în Natură, dar și în corpurile noastre. Avem suficientă experiență cu aceste fluctuații, astfel încât acum, pe parcursul acestei luni, ar trebuie să ne descurcăm foarte bine. Aerul și Pământul își vor face simțite prezențele, dar destul de discret.

bigstock-zodiac-with-astrological-symbo-23656385

Toate Semnele de Foc sunt accentuate de prezența planetelor sau de nodurile lor. În Berbec își continuă agale plimbarea aparent retrogradă, Uranus. În Săgetător se află Saturn, din 6 Noiembrie i se alătură Mercur, iar din 23 le va ține companie și Soarele. Un cocteil astral de neuitat, care pe fiecare dintre noi, pe segmentul de viață aferent în harta natală personală ne va răscoli profund, scoțând la iveală și rezolvând tot ce este perimat. În Leu se află Nodul Nord al Lunii, amintindu-ne subtil că trebuie să devenim propriul nostru șef, dar și în cazul în care avem o funcție de conducere este momentul să ne șlefuim comportamentul față de subalternii noștri și să devenim mai buni, mai toleranți, mai înțelegători sau poate chiar egalii celor din subordinea noastră.

(…)

Aspectul de Lună plină se construiește pe 4 ale lunii în Semnul Taurului. Este un moment ce anunță reconfigurări parteneriale, predominând tentația de a ne focaliza eforturile și atenția spre propria noastră ființă, oarecum întorcând spatele celorlalți. Și totuși avem nevoie să ne ocupăm de noi înșine, de propria noastră dezvoltare și abia apoi ne vom putea ocupa serios și armonios și de relațiile cu ceilalți.

Concluzionând, în primul rând este bine să ne ocupăm sincer de noi înșine și de nevoile noastre personale. A stabili o relație armonioasă cu noi înșine este cel mai important lucru acum. Nimeni și nimic din afara noastră nu ne poate ferici și nu ne poate rezolva problemele.

Anca Stoica

Citește articolul întreg aiciCitiţi şi

Cum va fi 2024, ANUL DRAGONULUI VERDE DE LEMN

Luna Nouă în Săgetător din 13 decembrie 2023: fără provocări, nu învățăm nimic (horoscop)

Tranzitul Soarelui în Săgetător: 22 noiembrie – 22 decembrie 2023 (horoscop)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro