Avem dovada că viața începe după 70 de ani!

20 June 2019

Pentru cei mai mulţi oameni, bătrâneţea reprezintă o corvoadă, iar dacă mai adaugi pe lista greutăţilor şi o boală necruţătoare precum Alzheimer, dorinţa de a lupta pentru o viaţă normală scade dramatic. Însă nu şi dacă ai parte de ajutorul celor dragi. Un exemplu în acest sens îl oferă o bunică şi nepoata acesteia, care au reuşit să învingă prejudecăţile şi suferinţa ignorându-le.

Citiți și Oameni care refuză să îmbătrânească

Park Mak-Rye, o femeie din Coreea de Sud, a descoperit că viaţa are sare şi piper chiar şi după 70 de ani. Încurajată şi susţinută de nepoata ei, Kim Yura, septuagenara a devenit un adevărat star pe YouTube, unde filmuleţele ei despre traveling, machiaj non-conformist, recenzii de telenovele şi fapte de viaţă au adunat sute de mii de vizionări. Canalul Korean Grandma are în prezent aproape 1 milion de abonaţi, iar popularitatea femeii este în continuă creştere.

Cariera de influencer a schimbat radical viaţa bunicuţei, care susţine că nici nu se ma gândeşte la Alzheimer, ci doar la următoarele aventuri alături de nepoata ei. În plus, nici nu ar mai avea timp pentru asta, de vreme ce îşi împarte timpul între călătorii şi participarea la evenimente mondene.

Citiţi şi Bătrâneţea începe după 70 de ani

Află mai multe despre Park Mak-Rye şi Kim Yura din documentarul realizat de BBC:

Dacă răsfoind presa internațională sau națională (de ce nu?), dați peste articole interesante și credeți că le-ar folosi și altora ceea ce vi s-a părut vouă util, vă rugăm semnalați-ni-le. Poate și cu un scurt rezumat, dacă aveți darul de a face sinteze, poate cu o opinie. Trimiteți, fie doar link ul, fie și rezumatul și sau opinia, pe adresa office@catchy.ro. Mai mulți ochi, mai mulți căutători de calitate, nu poate fi decât mai bine. Vă mulțumim.Citiţi şi

La 49 credeam încă că viaţa se termină când faci 50. Greşit!

Iubirea moare uneori și în Paris

Raiul n-are nevoie de asfalt

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro