Baia noastră cea de toate zilele

9 November 2010

Toate femeile sunt familiare cu recomandarea terapeuţilor şi nutriţioniştilor de a face o cură de detoxifiere de două ori pe an, pentru revitalizare şi eliminarea unui surplus decent de kilograme.

Însă nu toată lumea are timpul ori resursele pentru a urma reţeta clasică: dietă şi program zilnic de exerciţii. Dar iată că există se pare o soluţie comodă şi eficientă de a obţine rezultatele dorite fără efort, chiar acasă: o baie călduţă în cadă, timp de 20-30 de minute, în fiecare seară. Aceasta va îndepărta toxinele, dar şi stresul mental şi emoţional. 

Pentru detoxifierea organismului pe această cale există nişte reguli simple, dar obligatorii: întâi, un duş, în timpul căruia executaţi un gomaj lejer cu o perie specială pentru îndepărtarea celulelor moarte ale epidermei, apoi, relaxarea în cadă, în apă foarte curată, şi după, înfăşurarea într-un halat ori prosop mare, încălzit.

Nimic mai simplu, nu-i aşa? În apa caldă se pot adăuga săruri minerale, ierburi şi agenţi detoxifianţi, pentru a face din aceste momente dedicate sănătăţii generale un răsfăţ pe care fiecare îl merită şi îl are la îndemână. Baie plăcută, aşadar!Citiţi şi

M-am hotărât să devin independentă… energetic

Dacă dormi puțin, ai mai mult timp să mănânci

Beneficiile unui consum moderat de cafea (ce spun ultimele studii)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro