Baia noastră cea de toate zilele

9 November 2010

Toate femeile sunt familiare cu recomandarea terapeuţilor şi nutriţioniştilor de a face o cură de detoxifiere de două ori pe an, pentru revitalizare şi eliminarea unui surplus decent de kilograme.

Însă nu toată lumea are timpul ori resursele pentru a urma reţeta clasică: dietă şi program zilnic de exerciţii. Dar iată că există se pare o soluţie comodă şi eficientă de a obţine rezultatele dorite fără efort, chiar acasă: o baie călduţă în cadă, timp de 20-30 de minute, în fiecare seară. Aceasta va îndepărta toxinele, dar şi stresul mental şi emoţional. 

Pentru detoxifierea organismului pe această cale există nişte reguli simple, dar obligatorii: întâi, un duş, în timpul căruia executaţi un gomaj lejer cu o perie specială pentru îndepărtarea celulelor moarte ale epidermei, apoi, relaxarea în cadă, în apă foarte curată, şi după, înfăşurarea într-un halat ori prosop mare, încălzit.

Nimic mai simplu, nu-i aşa? În apa caldă se pot adăuga săruri minerale, ierburi şi agenţi detoxifianţi, pentru a face din aceste momente dedicate sănătăţii generale un răsfăţ pe care fiecare îl merită şi îl are la îndemână. Baie plăcută, aşadar!Citiţi şi

România moare. Cui îi pasă?

Scârbă – Despre cum se face “dreptate” la români

Herbalife sărbătorește 15 ani de nutriție de înaltă calitate în România

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro