Bărbații răi nu mai sunt la modă

18 September 2016

Mâine împlinesc 40 de ani. Şi tot ce vă pot spune este că nu timpul îmbătrânește o femeie, ci… bărbatul de lângă ea. Nu e vreun paradox, e pur și simplu o realitate. Pentru că, dacă îţi împarţi viaţa cu un mitocan, cu un bărbat căruia lacrimile şi durerea ta îi sunt indiferente, dar nu şi cele mai mici pofte sau nevoie personale, cu un bărbat care are ochi pentru fiecare fustă care îi taie calea, dar nu are niciodată ochi noul tău look, cu un bărbat care te ignoră chiar şi atunci când durerea ta lasă urme vizibile în relaţia de cuplu, cu un bărbat pentru care nu conteză decât propria plăcere şi momentul prezent, cu un bărbat a căui inimă a îngheţat, cu un bărbat alături de care singurătatea este mai ascuţită decât atunci când eşti cu adevărat singură, cu un bărbat ale cărui tabieturi sunt mai presus de viaţa de cuplu, cu un bărbat gata să te abandoneze, dacă o altă femeie insistă suficient de convingător, cu un bărbat care a uitat de mult ce vă ţine împreună şi de ce s-a îndrăgostit de tine, ei bine, dacă îţi împarţi viaţa cu un astfel de bărbat, atunci, dezolant de prematur, ochii îţi devin maţi, sufletul obosește, ridurile se adâncesc, iar fiecare zi e doar o nouă povară pentru care eşti tot mai puţin dispusă să lupţi. Fugi de lângă un astfel de bărbat, fugi până când nu este prea târziu! Ai doar o viață, nu uita! Să trăiești cu un bărbat egoist, rău, de ce să ocolim cuvântul, poate are vreun chichirez la 20 de ani, când ești cam gâsculiță (scuzaț!) și crezi că băieții buni sunt plicticoși. Dar nu la 40!

cuplu-sarut

La 40 vrei să-ți împarți viaţa de femeie coaptă și aromată cu un bărbat care te vede în fiecare zi. Un bărbat care nu lasă pe umerii tăi greul cotidanului familial, chiar dacă ştie că tu ai putea să-l duci. Cu un bărbat care nu se sfieşte să-şi mărturisească iubirea şi care te iubește toată, din vârful picioarelor – indiferent dacă eşti desculţă sau porţi pantofi superbi ca aceştia – până în creştet, indiferent dacă eşti ciufulită sau proaspăt coafată. Cu un bărbat pentru care tu eşti femeia, iar restul femeilor fac parte, pur şi simplu, din decor, cu rolul de a-i aminti cât de norocos este că-ţi stă alături. Cu un bărbat pentru care relaţia voastră este pe primul loc în topul priorităţilor lui, pentru care eleganţa doar începe cu căutarea celor mai șic ghete (am o slăbiciune pentru atenția pe care un bărbat o acordă încălțărilor lui) sau a celui mai potrivit trench coat şi se încheie cu rafinamentul comportamental în orice situație ar fi pus. Cu un bărbat care nu se sfieşte să-ţi recunoască în public calităţile şi care să-ţi arate zilnic, prin gesturi mai mari sau mai mici, că te prețuiește. Orice altă variantă de relație este pierdere de timp, din care nici măcar nu știm cât avem la dispoziție fiecare… o spune o femeie care acum, în prag de 40 de ani, a decis să nu mai… îmbătrânească. Urați-mi noroc! 🙂Citiţi şi

Un om fără viitor e de plâns la 20 de ani. După ce a trecut de jumătatea vieții e de plâns dacă nu are trecut

Două femei care au făcut pace cu îmbătrânirea

Ai iubit-o, nu-i așa?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro