Bentley și cartea de 230.000 euro!

20 May 2019

Sunt povești care încep cu “A fost odată ca niciodată…”. Și sunt povești care încep cu platină și diamante și cu un transfer bancar cu multe zerouri. Aceasta este una din a doua categorie. Bentley prezintă cartea care costă 230.000 euro!

Aur, platină, diamante. O bijuterie pe care nu o poți purta. Bentley împlinește 100 de ani și aniversează centenarul lansând un volum care costă mai mult decât o mașină. Dezvoltată de casa britanică în colaborare cu specialiștii de la Opus, cartea vine cu titlul “Bentley Centenary”. Imagini de colecție, informații despre modele, dar și strategii pentru anii care urmează se regăsesc între paginile operei.

Bentley le dă o șansă și celor care nu-și permit să dea pe o carte mai mult decât pe o casă. Cartea va fi disponibilă în trei versiuni: Centenary, Mulliner și 100 Carat Edition. Cu o copertă îmbrăcată în piele și o cutie din același material, disponibilă în patru culori, versiunea entry level poate fi comandată pentru 3.450 de euro.

Versiunea intermediară costă 14.300 de euro și poate fi comandată într-una dintre cele 17 culori. Prețul include o cutie din aluminiu, un tur ghidat la uzina Bentley și o bucată din anvelopa prototipului Bentley Speed, care a câștigat cursa de la Le Mans în 2003.

Și ne întoarcem de unde am plecat, la bijuteria coroanei Bentley. 100 Carat Edition va fi produsă în doar șapte exemplare, câte unul pentru fiecare continent, dedicate exclusiv colecționarilor. Fiecare dintre volumele de lux va costa 228.800 de euro, mai scump chiar ca unele modele din portofoliul constructorului auto premium. Sigla Bentley de pe copertă este din aur alb sau platină și integrează diamante care însumează 100 de carate. Cartea cu 800 de pagini cântărește 30 de kilograme.

Citiţi şi Cel mai rapid SUV din lume este Bentley Bentayga Speed

Celebrul creator de modă Ralph Lauren, un fan al automobilelor Bentley, a scris prefața. Cu paginile deschise, 100 Carat Edition măsoară un metru. Anumite pagini au o deschidere de 2 metri. Volumul include și zece fotografii uriașe, realizate cu cea mai mare cameră Polaroid din istorie, dar și o colecție de 56 de picturi pe pânză de mătase, în care apar modele Bentley.

Pe scurt, este cea mai mare carte despre mașini realizată vreodată.

Pe Elena o găsiți la MissAuto

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.roCitiţi şi

Aventura

Există viață după divorț?

„Sfârșitul nu-i aici…”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro