Bijuteriile vii – eco, deco, soft sau moft?

14 November 2011

Este trendy să fii “verde”, moda ecologică este de ani buni pe catwalk, dar ce-a realizat Hafsteinn Juliusson în colecția “Growing Jewelry” by HAF este o premieră bizară:  bijuterii care cresc! Fiecare piesă a noii colecții este realizată din argint și mușchi de pădure care trebuie udat lunar și ținut la frigider periodic, pentru a nu se usca.

Prin acest tratament riguros, el rămâne verde aproape un an de zile, iar posesoarea se poate considera norocoasă: are o bijuterie și-un pet vegetal în același timp! Iată o nouă formă de argint viu, veți spune…Ideea originală a stilistului islandez este de a apropia luxul urban de natură, de a ne întoarce la origini, prin podoabe organice menite să fie mai mult decât obiecte, să devină afecte. Şi, uneori, chiar utile pentru orientare turistică atunci când nu ştim unde e nordul. Interesant, util, demonstrativ, dar ce ne facem cu doamnele distrate, care ar putea uita să-şi ude bijuteria :)?  Citiţi şi

Frumusețe și igienă fără riscuri – ce să cauți pe etichete

Filosofia oricui poate fi oricând făcută praf de un zâmbet

Clean Beauty: despre produsele de frumusețe cu ingrediente curate

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro