Bravo, Cristina Neagu!

29 January 2011

Românca Cristina Georgiana Neagu este CEA MAI BUNĂ JUCĂTOARE DE HANDBAL DIN LUME A ANULUI 2010! 

Anunţul a fost făcut de Federaţia Internaţională de Handbal la conferinţa de presă din deschiderea celei de-a 22-a ediţii a Campionatului Mondial de Handbal Masculin care se desfăşoară zilele acestea în Suedia.

Este pentru prima dată când o româncă primeşte acest titlu. Tot pentru prima dată, procesul de votare a fost mai complex, incluzând trei categorii: online, pentru fani; un juriu format din experţi şi antrenori; şi un al treilea juriu, al presei. Au fost nominalizate cinci jucătoare din Liga Europeană, iar Cristina Neagu a câştigat în faţa celorlalte concurente la titlu datorită locului întâi în topul marcatoarelor la Euro 2010 (cu 53 de goluri din 106 aruncări) şi a locului nouă, în clasamentul general al Ligii Campionilor (cu 65 de goluri). Ea a ocupat primul loc în topul paselor de gol, cu 36 de pase, fiind desemnată cel mai bun inter stânga şi inclusă în echipa ideală a competiţiei. Cristina este componentă a echipei de handbal “Oltchim” Rm.Vâlcea.

Chiar dacă nu sunteţi fani ai acestui sport, vă invităm să urmăriţi măcar festivitatea de premiere a româncei. Pur şi simplu pentru că este cea mai bună din lume la ceva şi n-au ales-o rudele ori prietenii de-acasă. 

Festivitatea este duminică, 30 ianuarie, când vor avea loc finalele Campionatului Mondial de Handbal Masculin – finala mică de la ora 15, iar finala mare de la ora 18

NOTA BENE: Singura televiziune care transmite Campionatul în România este Dolce. Din păcate, n-am reuşit să aflăm ora festivităţii de premiere, nici de pe site-ul Federaţiei Române de Handbal, şi nici de pe site-ul Federaţiei Internaţionale de Handbal. Pentru că serverul acesteia din urmă este în… Egipt.Citiţi şi

Suntem în trenul care trebuie, dar direcția e greșită!

Romantismul iernii – cărțile must read în decembrie

Ce să faci, dacă nu poți să te uiți în buletin și să vezi ce vârstă ai!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro