Căluții Ferrari, bijuterii Damiani

19 May 2012

Când doi jucători de top în domeniile lor decid să facă echipă, rezultatele sunt remarcabile. Așa s-a întâmplat și cu tandemul Damiani-Ferrari. Întâi a fost broșa. În 2011, bijutierii de la Damiani au meșteșugit doar trei căluți de 7,6 cm/5,2 cm, ridicați în două picioare – Cavallino Rampante – simbolul automobilelor Ferrari. Aur alb de 18 carate și 442 de diamante, tăiate astfel încât să reproducă fidel musculatura calului care cabrează. Prețul? 29.375 de dolari.

Apoi, de curând, Damiani a continuat seria dedicată iubitorilor de mașini și bijuterii de lux, și căluțul Ferrari a devenit pandantiv pe un lanț venețian din aur alb. Prețul? Mai modest, 2.266 de dolari. Sau cercei, care costă 2.549 dolari.

P.S. Să vă mai spun cât de departe a mers Ferrari în a-și răsfăța clienții, firește că pe banii lor ? 🙂 Vă spun: cheile de mașină placate cu aur și bătute cu 1160 diamante rare însumând 7 carate, care costă 23.147 dolari setul.

Dar nu numai posesorii de Ferrari pot să pună pe masă o astfel de cheie, ilustrând deviza industriei luxului – “detaliile contează”. Mercedes a scos chei încrustate cu Swarovski, iar Bentley Continental, tot cu diamante.Citiţi şi

Bijuterii ce spun povești

Măritată și îndrăgostită. De amândoi!

De optzeci de ori Joan Baez

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro