Când ai terminat de căzut, după ce ai lovit fundul și te-ai făcut bucăți

27 May 2024

“Fată frumoasă, când ai terminat de căzut, după ce ai lovit fundul și vezi cum te spargi într-un milion de bucăți, nimeni nu stă să te ajute să te aduni, nimeni nu rămâne lângă tine să aleagă bucățile pentru a decide ce părți din tine merită păstrate. Asta tu trebuie să decizi. Așa că stai acolo jos atâta timp cât ai nevoie. Aceasta este partea cea mai importantă.

Mirages by Alexander Yakovlev

Nu te grăbi. Fii atentă. Ești deja bucăți. Deci partea ușoară s-a terminat. Mergi încet… Știu, ai crezut că ăsta a fost cel mai dureros capitol. Nu a fost. Întoarce pagina. Următoarea parte este mult mai lungă. Este vindecarea. Creșterea. Revenirea. Este nașterea noului tu. Și nu este ușor.

Dar ești puternică și curajoasă și meriți. Va trebui să lași mult din tine în urmă, va trebui să renunți la toate părțile din tine pe care le-ai depășit. Nu ne mai facem mici. Nu ne aplecăm să ne potrivim într-un loc căruia nu-i mai aparținem. Mă auzi? Jucăm totul.

Numără-ți rănile, fiecare cicatrice deschisă, fiecare lacrimă, totul a fost pentru acest moment. Chiar aici. Chiar acum. A trebuit să fii rănită așa pentru a ajunge aici, la această versiune a ta care știe exact cine este, cine nu este, cine nu va mai fi niciodată.

Renunță la scuze, draga mea. Nu ne mai pare rău pentru cine suntem, nu ne pare rău pentru ceea ce a trebuit să facem pentru a ajunge aici și nu ne pare rău pentru timpul necesar pentru a ne învăța valoarea. Ieși din cutia a ceea ce se presupunea că trebuia să fii, după toți cei care nu erau tu, și intră în tine, cea care se simte confortabil în propria ei piele. Este timpul. Ai câștigat acest lucru. Nu mai purtăm așteptările nimănui altcuiva și nu mai lăsăm pe nimeni altcineva să decidă cât merităm. Pentru că acum știm. În sfârșit, știm.

Și acum este timpul să sărbătorim asta. Ridică-te, iubito. Nu mai doare. Acum du-te și arată din ce ești făcută.” – Stephanie Bennett-HenryAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro