Când vei avea tu timp, eu nu voi mai ști ce să fac cu el

26 October 2019

Dragostea mea, când vei avea tu timp, eu nu voi mai ști ce să fac cu el. Ciudat e cum ne puteam sincroniza acum câteva luni… Şi în agitația zilelor cotidiene reușeam amândoi să găsim secunde, minute și uneori chiar ore sau zile întregi pentru a hrăni și crește ceea ce amândoi am numit pasiune și dragoste nebună.

Ne simțeam tineri și plini de viață, chiar dacă eram ocupați cu aceleași îndeletniciri, ca azi – muncă, familie, copii. Dar aveam timp să construim iubirea. Nu s-a schimbat nimic din toate acestea, doar că tu ai rămas fără timp. Ai devenit atât de ocupat, încât un simplu salut a devenit o mare risipă de timp. Dar nu-i nimic, te înțeleg.

Voiam doar să îți amintesc că tocmai timpul pentru o vorba bună și un cuvânt de apreciere au fost cele care ți-au adus bucuria trăirilor de care ai avut parte pe vremea când te făceam să te simți tânăr. Ele te-au adus lângă mine și tot ele te alungă.

Citiţi şi Ştii, timpul nu are opţiunea “înapoi”

Fără cuvinte și timp, eu nu îmi mai găsesc rostul în viața ta. Un bărbat în plus am și acasă, rămas și el în urmă, fără cuvinte, și fără timp.

Guest post by Rază de soare

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

O recomandare de serial

Iubirea e acolo unde nu te aștepți: Ultimul Crăciun, Leila Sandra M.

Cine suntem cu adevărat şi ce căutăm mai exact în viaţa noastră

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro