Ce mai faci, puÈ™toaico? “PuÈ™toaica” face foarte bine!

5 March 2017

Vă întrebam în urmă cu ceva timp dacă se poate în doar 14 zile È™i 14 nopÈ›i. Pentru că exact atâta timp aveam la dispoziÈ›ie până la întâlnirea pe care o simÈ›eam deja ca pe “întâlnirea vieÈ›ii mele”.

Veneam după o perioadă plină de încercări de tot felul, o perioadă în care mi se părea că toată lumea are noroc È™i numai eu extrăgeam din urnă biletele pe care scria “mai stai o tură”. O brumă de depresie tot încerca să se aÈ™eze pe mine, iar eu mă tot încălzeam la fericirea celorlalÈ›i, fără ranchiună, sperând că într-o zi, È™tiÈ›i voi, va ieÈ™i soarele È™i pe strada mea. Numai că gândurile astea gri începuseră să lase urme È™i pe faÈ›a mea, dintotdeauna oglinda fidelă a emoÈ›iilor mele. Deveniseră tot mai vizibile liniile tristeÈ›ii… Și când reuÈ™eam, dimineaÈ›a, să le ascund sub câte un strat de fard, tristeÈ›ea se refugia în privire. Ca seara, după ce dezgoleam obrajii, pleoapele È™i fruntea, să revină triumfătoare peste tot È™i să-mi reamintească de golul din viaÈ›a mea.

videocover _lipd _022

Trecuseră patru ani. ÃŽl uitasem, dar nu mă împăcasem cu pierderea acelei È™anse la fericire. Jumătate din timpul ăsta m-a chinuit misterul dispariÈ›iei lui într-o zi ca oricare alta. Apoi am abandonat toate încercările de-a afla răspunsul È™i, învinsă, m-am lăsat în voia tristeÈ›ii. Parcă devenisem invizibilă pentru bărbaÈ›i. Victoriile profesionale îmi È›ineau de cald într-un fel, întâmplările fericite din vieÈ›ile altora, la fel, dar viaÈ›a mea nu se trăia singură. Lipseam din ea, pesemne, È™i când a apărut el, m-a cuprins panica. ÃŽngrozitoare panică…

Atunci am început să mă inspectez cu cel mai critic ochi posibil È™i să caut cu disperare o soluÈ›ie rapidă. De parcă nu È™tiam că minunile È›in atât de puÈ›in… dacă totuÈ™i È›in. Ce puteam face oare într-un timp atât de scurt? Și sfaturile au început să curgă: câteva puncte de hialuronic È™i botox… NU, nu încă! Ce naiba, am numai 36 de ani! Tăiat de pe listă. Câteva È™edinÈ›e la cosmeticiană, niÈ™te măști-minune aplicate înainte de întâlnire… Păi, la cosmetică am tot mers, lună de lună, că a funcÈ›ionat o anume inerÈ›ie cel puÈ›in la capitolul ăsta, È™i ridurile alea fine tot acolo sunt, unele chiar deloc fine… Tăiat de pe listă! Mai rămăsese o soluÈ›ie care merita încercată.

La una din întâlnirile de afaceri, am revăzut-o pe Brigitte. N-o mai văzusem de vreo jumătate de an și dacă era ceva schimbat la ea, era aerul foarte tineresc. Brigitte are 45 de ani. Știu că atunci când îi spui unei femei ce tânără arăți! îi spui totodată È™i ce bătrână e… È™i m-am ferit s-o complimentez astfel. Dar am aflat altfel ce anume produsese schimbarea: două creme La Prairie – de zi È™i de noapte – într-un fel de dispozitiv care le conÈ›inea pe amândouă – Line Interception Power Duo. Și care, după 14 zile È™i 14 nopÈ›i de utilizare conform indicaÈ›iilor (nu altele decât cele pe care le È™tim toate – demachiere, tonifiere, serum È™i cremă), reduc ridurile de expresie, elimină liniile fine È™i împrospătează tenul.

still life _lipd _01

Citesc pe prospect: “ÃŽn timpul zilei, trei tipuri de peptide acÅ£ionează în trei etape pentru a atenua È™i preveni formarea ridurilor de expresie, iar factorul de protecÈ›ie solară 30 împiedica formarea ridurilor fine provocate de acÅ£iunea ultravioletelor. În timpul nopÅ£ii, sub acÈ›iunea unor ingrediente care stimulează producÈ›ia de colagen, elastină ÅŸi acid hialuronic, este consolidată matricea extracelulară ÅŸi încurajată eliminarea proteinelor deteriorate. Iar exclusivul Complex Celular, prezent în toate produsele La Prairie, are rolul de a acÅ£iona în profunzimea celulelor pentru un efect garantat de reîntinerire.”

Ok, mi-am zis, și am făcut investiția!

Că o fi lucrat sau nu în sinergie cu noua mea stare sufletească de femeie cu speranÈ›e, nu È™tiu. Ceea È™tiu sigur e că înainte chiar de a-l întâlni, am început să primesc semnale că schimbarea promisă se întâmplă… 🙂 Mie, femeie tânără, ce sens avea să-mi spună cineva că arăt tânără? A fost de ajuns o vorbă aruncată de un coleg – însurat, nici È™ef, nici subaltern, ca să eliminăm orice altă bănuială – într-una din dimineÈ›ile trecute: ce mai faci, puÈ™toaico?

Puștoaica face foarte bine! Mai ales de alaltăieri. Iar la întrebarea de data trecută, dacă se poate în 14 zile și 14 nopți, răspunsul este: DA, se poate! În fiecare dimineață din cele 14 a fost tot mai bine. Iar în cea de-a 17 noapte, cel mai bine! 🙂



Citiţi şi

Viața

După 22 de ani

Pentru toate femeile de 60+, pardon, pentru toate femeile :)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro