Ce pot face patru dermatologi foarte buni și cel mai nou laser

15 April 2019

Despre sănătate și frumusețe, musai în ordinea asta, este noua clinică Laser Center by Academica, ultima intrată în oferta Medicover. O echipă de patru medici dermatologi cu competențe în utilizarea soluțiilor laser în dermatologie va opera cea mai modernă platformă Spectra XT de la Lutronic, unică în România.

De la stânga la dreapta, medic primar Ioana Popescu, medic primar Victor Gabriel Clătici, doctor în științe medicale Carmen Curea, medic primar Oana Clătici. 

Această investiție în tehnologia la vârf va servi la realizarea unor intervenții cu efect rapid (instant), fără durere, non-invazive, care adresează patologii complexe ale pielii, respectiv: acneea, rozaceea, cuperoza, melasma, cicatricile post-acnee, diverse tipuri de pigmentări-lentigo, lentigine, pigmentări post inflamatorii, pistrui, pori dilatați, riduri, modificări de textură, laxitate etc. Alte avantaje ale acestor tratamente: absența pregătirilor complicate pre-intervenție și a perioadei de recuperare post-intervenție. Ce-ai putea, ca pacient, să-ți dorești mai mult?

Mai jos, procedurile laser disponibile grație nou sositei platforme Spectra XT.

Hollywood Laser Peel este o procedură laser revoluționară care permite realizarea simultană a mai multor procese importante pentru sănătatea și frumusețea pielii, respectiv curățarea profundă și regenerarea, exfolierea controlată și stimularea sintezei de colagen, reducerea dimensiunilor porilor sau diminuarea petelor pigmentare. Procedura este ideală pentru tratamentul mai multor probleme ale pielii, respectiv: aspectul neomogen ca textură, culoare, strălucire, luminozitate, lipsa de vitalitate, porii dilatați, petele pigmentare și ridurile fine.

Că tot am menționat colagenul, proteina complexă din țesutul conjunctiv, osos și cartilaginos, trebuie să știți că el se găsește până la 70% în țesutul conjunctiv (țesutul cu rol de susținere și de protecție care leagă între ele celelalte țesuturi). Asta în tinerețe… Cu anii, procesul de sinteză diminuează, dar vestea bună este că poate fi stimulat și colagenul să rămână la locul și cu rostul lui cât mai multă vreme. Pentru că, după ultimele studii, unul dintre primele trei semne ale îmbătrânirii ar avea legătură explicită cu colagenul… pierderea lui nu înseamnă doar piele lăsată, văduvită de suport, ci și degradare neuronală, brrr… Pentru celelalate două – apariția grăsimii abdominale și a petele pigmentare pe față – tocmai ce v-am spus, există soluții. 

LaseMD este o intervenție complexă pentru tratamentul leziunilor pigmentare benigne (pistrui, lentigine, pete variate  etc.) și pentru intervenții de întinerire a pielii. Tratamentul combină avantajele laserului fracționat non ablativ Thulium cu beneficiile substanțelor active livrate în profunzimea pielii de tipul vitaminei C și A, acidului tranexamic și a resveratrolului, în concentrație ridicată. Prezența acidului hialuronic contribuie direct la hidratarea, emolierea (catifelarea), atenuarea ridurilor și  îmbunătățirea texturii pielii.

Gold Toning este o procedură laser bazată pe tehnologia de tip QS (Q-Switch), cu lungimea de undă de 595 nm și durată a pulsului mică, de ordinul nanosecundelor. Procedura accelerează procesul de cicatrizare, reduce numărul de leziuni inflamatorii, normalizează vasele afectate, reduce eritemul post acnee, stimulează dezvoltarea unui strat epiderm normal. Soluția se adresează și pacienților cu rozacee sau cuperoză contribuind la „sigilarea” vaselor dilatate prin reducerea aspectului de “față roșie”.Citiţi şi

Ce trebuie să știi despre broccoli

MagnaPharm lansează FORDERM® & FORSUN®, două game inovatoare sub umbrela FORCAPIL®

Fântâna tinereții nu există, dar există produse special create pentru o piele strălucitoare și sănătoasă din interior

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro