Ce s-a întâmplat la Grand Prix-ul de la Monaco

27 May 2013

Cursa de Formula 1 de la Monaco de pe 26 mai a avut parte de neprevăzut, de la accidente spectaculoase până la reclamaţiile de fraudă care i s-au adus echipei câştigătoare, Mercedes.

Grand Prix-ul de la Monaco atrage în fiecare an aproape la fel de multă atenţie cum o face festivalul de la Cannes, mai ales că ultra-mediatizatele evenimente sunt programate să se desfăşoare concomitent. Dacă sunteți atraşi mai degrabă de lumea filmului decât de cea a curselor, atunci aflaţi că duminică aţi fi avut parte şi de regie, şi de staruri.

Câştigătorul a fost Nico Rosberg, plecat din pole position pentru a treia oară în acest sezon, la 30 de ani de la victoria tatălui lui, Keke Rosberg. Pe locurile doi şi trei au urcat Sebastian Vettel de la Red Bull Racing şi coechipierul său, Mark Webber. Cu toate acestea, clasamentul s-ar putea modifica dacă FIA acceptă contestaţia adusă echipei Mercedes, pe motiv că ar fi derulat o sesiune suplimentară de testare a pneurilor faţă de prevederile din regulament înaintea cursei.

Ca în fiecare an, starurile au onorat invitaţia la eveniment. Cameron Diaz, Michael Douglas sau David Hasselhoff au fost câţiva dintre cei care au zâmbit fermecător şi s-au fotografiat cu fanii şi cu membrii echipelor, sub soarele dogoritor din Principat. Citiţi şi

Adio fete frumoase la Formula 1!

Bertha Benz: „Plec la mama!” Așa a început istoria automobilului

Mercedes 250 GLA, mașina care își alege șoferul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
798 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro