Chanel Holiday 2019

20 November 2019

Chanel a creat splendide cutii-cadou pentru sărbătorile care se apropie și le-a prezentat la expoziția mondială anuală TFWA de la Cannes la începutul lui octombrie.

Photos by Sandra Raičević-Petrović
Chanel, TFWA 2019, Cannes

 

Când deschizi teatralele cutii, o întreagă lume își spune povestea și te cheamă să te bucuri. Chanel N°5 Eau de Parfum, N°5 L’eau și Coco Mademoiselle Eau de Parfum sunt vedetele sezonului și pe lângă sticlele de 100 de ml oferta pentru sărbătorile lui 2019 mai cuprinde o ediție specială limitată de mini parfumuri twist and spray și gelul de corp cu fragmente de aur CHANEL Nº5 Fragments d’Or.

***

CHANEL HOLIDAY 2019

Știați că Chanel N°5 deține un record încă neegalat? O sticluță cu parfum este vândută în lume la fiecare 30 de secunde! “Vinovată”? Coco Chanel. 

Primele, sticlele de 100 de ml. CHANEL N°5 Eau de Parfum 100 ml

CHANEL N°5 L’eau 100 ml

(paranteză – în același format festiv vine și

CHANEL Coco Mademoiselle Eau de Parfum 100 ml)

Apoi, varianta Mini Twist and Spray, de 7 mil, pentru poșetă CHANEL N°5 EDP și CHANEL N°5 L’eau, pe care le poți cumpăra separat, în seturi de 1 + 2 rezerve, sau îl primești bonus la caseta festivă a fiecărui parfum.

CHANEL N°5 EDP 3x 7 ml

CHANEL N°5 L’eau 3x7ml

 

Set cadou –  N°5 Eau de Parfum și N°5 L’eau + Mini Twist and Spray

Legendara sticluţă Chanel (100 ml) ocupă poziţia centrală în teatrala cutie cadou în care vedeta este însoțită de un Twist and Spray perfect pentru călătorii (7 ml).

Și ultimul, dar nu cel din urmă, gelul N°5 Fragments  D’or

“Luăm picătură cu picătură din acest gel și îl întindem pe piele acolo unde vrem să punem un accent. Se usucă foarte repede, fără să usuce pielea. Fragmentele de aur rămân agățate din loc în loc și clipesc discret la orice lumină se oprește pe ele… Ceea ce sigur nu este acest gel – o bombă cu aur care explodează pe piele și ia ochii, de la soare te poți uita, dar femeia dată cu el, ba! Unei femei N° 5 una ca asta nu i se poate întâmpla! 🙂

La fel e și cu parfumul acestei suspensii minunate: nu e excesiv, chiar dat pe suprafețe mai mari: decolteu, brațe, picioare. Are puterea unei ape de toaletă, poate, nicidecum mai sus. Dacă durează mirosul? Da, câteva ore, tot mai stins. Și fragmentele de aur pleacă la plimbare – pe haine, pe lenjeria de pat, pe palmele sau obrazul lui… Dar mai aveți destul voal fermecat în sticla de 250 ml pentru toată perioada sărbătorilor.”

CHANEL Nº5 Fragments d’Or 250 ml se găsește doar în CHANEL Espace Beauté din Băneasa Shopping City.

***

Vedeți aici și colecția de make up pentru sărbătorile de iarnă ale lui 2019.

Happy CHANEL Christmas everyone! 🙂Citiţi şi

În fiecare zi folosesc o cremă, un ruj și un parfum

Cer cu vanilie

Armata doamnelor neparfumate și gri

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro